Да, доста внимание ще обръщаме на денима тази пролет. След

...
Да, доста внимание ще обръщаме на денима тази пролет. След
Коментари Харесай

Миди дължина и деним или най-актуалната пола за новия сезон

Да, много внимание ще обръщаме на денима тази пролет. След като ви показахме няколко съществени трендове при него, както и тези необятни дънки в сиво единствено преди дни, е ред още веднъж да се върнем към полите. Още през есента дългите модели превзеха Инстаграм фийда ни и сигурно ще ги виждаме и през идващите месеци. Между макси и мини дължините обаче още веднъж своето място се пробва да заеме и това обичано миди, изключително когато приказваме за поли.

През последните Седмици на модата, когато се насладихме на огромна порция street style тоалети, стартира да се откроява дънковата пола, само че точно в миди дължина. От една страна виждаме модели с права кройка и дължина под коляното, които могат да се комбинират с риза, блейзър и обувки на ток за работните дни или с кецове и кожено яке през уикенда. Но пък от друга - има и асиметрични и по-разкроени модели, които е по-добре да се носят с високи токчета за по-елегантен и продълговат контур.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от MANGO (@mango)

Дънковата миди пола може да се съчетава и с модерното бомбър яке и не по-малко настоящите каубойски ботуши, като по този метод се получава много по-интересен пролетен стайлинг с ясно изразен самостоятелен почерк. Към този тоалет могат да се прибавят макси обеци и дребна чанта за още повече комплектност. Но да не забравяме и за комбинацията деним с деним, която може да се ползва и при полите, като горната част може да е яке, риза и даже шлифер.

Важно е да отбележим, че миди полите не стоят добре с боти и обувки, които покриват глезена, тъй като се получава съкращаване на силуета. Така че в случай че са ботуши, дано те да са високи, а обувките с каишки или стилето.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

 
Аксесоари, аксесоари, вие сте на най-модерни за пролетта!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР