Да, днес все още има такива жени! Те са наистина

...
Да, днес все още има такива жени! Те са наистина
Коментари Харесай

Да, силната жена прави тези 11 неща и изобщо не ѝ пука от мнението ти

Да, през днешния ден към момента има такива дами! Те са в действителност мощни в един свят, в който би трябвало да бъдат положителни съпруги и майки, да се грижат за дома си, само че да реализират и триумфи на работното си място. Макар салдото сред тези неща да не е по никакъв начин елементарен, мощната дама се оправя с тях и намира време както за работа и кариерно развиване, по този начин и за най-близките си хора.

Днес ще откроим 11 неща, които би трябвало да знаеш за мощната жена, в случай че си влюбен в такава:

1. Тя не се опасява да е сама

Защото харесва личната си компания, е подготвена да изчака вярната връзка. Да остане необвързана не я тормози, само че концепцията да завие в неправилна връзка е напряко ужасяваща. Тя осъзнава, че не прави услуга на никого, в случай че се помири да бъде с несъответствуващия човек. Това също по този начин значи, че в случай че той прецака нещата, няма да получи различен късмет. Когато мощната жена завърши с теб, ще бъде по този начин вечно.

2. Ако я накараш да се занимава с драми, ще ти покаже вратата

Това включва много неща – в случай че я занимаваш с някогашните си, изневериш ѝ, в случай че се държиш все едно я притежаваш, имаш държание на неприятно момче и показваш егоизъм. Тя цени себе си прекалено много, с цел да бъде обект на такова отношение и ще ти покаже вратата, в случай че очакваш да се помири с тези неща.

3. Ще е лоялна към теб, в случай че си го заслужиш

Ако се отнасяш добре с нея, няма да се притесняваш дали ще те измами, или излъже. Тя ще те обича с всичко свое, в случай че и ти се държиш по този начин.

4. Разбира добре всичко

Опитай се да я нараниш и тя ще те изяде жив. Има огромно почитание към себе си и няма да те хареса повече, в случай че я нагрубиш или се опиташ да я манипулираш. Тази жена има лични проекти, цели и пристрастености. Накарай я да бъде жадна за вниманието ти и ще се окажеш самичък.

5. Ще ти каже какво мисли

Тя е директна (но не и подла!). Може да бъдеш сигурен, че с нея ще знаеш тъкмо накъде се развива връзката ви. Тя просто няма време или сила да бъде пасивно-агресивна и не желае и ти да бъдеш подобен.

6. Не се интересува от утвърждението на другите

Когато става дума за мнението на останалите, тя знае, че това, което те мислят за нея, не е нейна работа. Твърде заета е да работи, с цел да направи живота си страховит и не се отклонява от рецензиите.

7. За нея са значими задачите, пристрастеността, стремежът и усилието

Обича да е заобиколена от хора, които се развиват и имат съществени цели и пристрастености. Никога не би пожертвала фантазиите си за теб, само че няма да те накара и да седнеш на задната седалка. На мощната жена не ѝ е непознато възприятието да работи интензивно, с цел да реализира задачите си, по тази причина схваща процеса и зачита самостоятелните ти пристрастености.

8. Не се интересува от парите ти

Тъй като тя към този момент е подвластна и уверена в себе си, в действителност за нея това не е значимо. Това, което я интересува е какво ще правиш с това, което имаш, какви са бъдещите ти цели и дали се отнасяш добре с нея. Винаги става дума повече за напъните ти и отношението ти към нея, в сравнение с към сумата в банковата ти сметка.

9. Нейните стандарти са високи, тъй като държи на тях

Очаква това да важи и за теб. Такива дами в действителност се срещат рядко, тъй че, в случай че си безучастен за възприятията си към нея, тя просто ще потърси някого, който се отнася толкоз добре с нея, както и тя би дала в подмяна.

10. Не може да понесе, когато се държиш безпомощно

Познато ли ти са ти думите: “О, боже мой, просто не знам какво да върша ”? Тя ще разбере какво се крие зад тях и ще те намрази. Ако се държиш като момче, ще те третира като такова. Това ще бъде неприятно и за двама ви. Тя не се държи като че ли е безпомощна, тъй че не почита другите, които работят по този метод (мъже или жени).

11. Напълно си коства да бъдеш с нея

Тази връзка ще те провокира и ще те направи по-добра версия на самия себе си. Не тъй като тя го изисква, а просто тъй като да си към нея е вдъхновяващо. Е, подготвен ли да бъдеш въодушевен?

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР