Да, безспорно смокините са едни от най-вкусните и полезни плодове.

...
Да, безспорно смокините са едни от най-вкусните и полезни плодове.
Коментари Харесай

Ако имате камъни в бъбреците, доверете се на смокиновите листа

Да, несъмнено смокините са едни от най-вкусните и потребни плодове. Колкото по-често ги похапваме, толкоз повече изгоди можем да извлечем от тях. Истината е, че с изключение на плодовете, можем да се възползваме и от лековитите свойства на листата им.

Дори и да не ви се има вяра, в предишното смокиновите листа са били високо ценени. Те са успявали да потушат редица проблеми и да лишат човек от дискомфорта.

Не малко хора страдат от камъни в бъбреците. Болките могат да се окажат нетърпими. Това ще го удостовери всеки, минал през бъбречни рецесии.

Какво обаче можете да извършите със смокиновите листа?

Идва ред на значителната част. Ще ви споделим една извънредно лесна за подготвяне запарка, която е потвърдено ефикасна при камъни в бъбреците.
 Смес от смокини с прясно мляко смазва болното гърло и лекува кашлицата Смес от смокини с прясно мляко смазва болното гърло и лекува кашлицата
Дойде сезонът на смокините и хората към този момент берат и похапват вкусния плод. Някои го вършат на сладко, други избират да го ядат в недопечен...

От вас се изисква да имате на разположение един плик със сушени листа от смокини. Необходими са ви към 3 с.л. Поставете ги в термос, дружно с половин литър вряла вода и ги оставете да престоят в продължение на 5 – 6 часа.

Цялото това количество се изпива в границите на един ден. Можете да си го разделите на 3 – 4 приема.

Сигурни сме, че извънредно доста ще ви помогне, в случай че страдате от камъни в бъбреците. Съвсем скоро ще оставите неразположението и болките зад тила си. Опитайте и няма да съжалявате.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР