© Велко Ангелов Още по темата Журналист от Капитал спечели

...
© Велко Ангелов Още по темата Журналист от Капитал спечели
Коментари Харесай

Журналист от "Капитал" е национален победител в конкурса Siemens CEE Press Award 2017

© Велко Ангелов Още по тематиката
Журналист от " Капитал " завоюва първа премия от Балканската мрежа за проверяваща публицистика

Текстът на Зорница Стоилова разказва радикализацията измежду някои членове на маргинализирани ромски общности в България
7 дек 2015
Журналисти от " Капитал " и " Дневник " получиха премия " Човек на годината "

Росен Босев беше отличен за повсеместен принос към отбраната и одобряването на правата на индивида, а Спас Спасов - за журналистическа героизъм
10 дек 2012 Журналистът на " Капитал " Мария Манолова е народен победител в състезанието Siemens CEE Press Award 2017. Състезанието се организира за втора поредна година и търси най-хубавите журналистически материали на тематика " Дигитализация / Индустрия 4.0 ". Тази година вземат участие 29 материала, в това число телевизионни репортажи, печатни и онлайн изявления. Мария Манолова завоюва най-вече точки в гласуването на националното жури с текста " Как един град става интелигентен ".

В районния конкурс вземат участие 11 страни от Централна и Югоизточна Европа – Словакия, Румъния, Унгария, България, Украйна, Хърватска, Словения, Молдова, Черна гора, Сърбия, Австрия, както и Израел. Българската публикация победител ще се съревновава с най-хубавите журналистически материали по тематиката от останалите държави-участници. Тримата районни спечелили ще бъдат оповестени на гала на 28 септември 2017 година в Siemens City във Виена.

" Капитал " се занимава интензивно с тематиката за Индустрия 4.0 и в края на септември следва да организира най-големия промишлен конгрес за годината в Пловдив, отдаден на тази тематика.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР