© Joel Hughes DigitalK е водеща конференция за дигитални технологии

...
© Joel Hughes DigitalK е водеща конференция за дигитални технологии
Коментари Харесай

Джоел Хюс: Indiegogo винаги внася иновации

© Joel Hughes DigitalK е водеща конференция за цифрови технологии и бизнес нововъведения в Централна и Източна Европа. На 31 май и 1 юни тази година уредниците от " Капитал ", LAUNCHub Ventures и NEVEQ ще срещнат публиката от най-будните бизнес мозъци с лектори от AirBnb, AKQA, Indiegogo, Pinterest, Amazon Alexa и доста други. Билети и повече информация за участниците може да откриете в уеб страницата на събитието, както и на страницата във Фейсбук. Още по тематиката
Лекторите на Digitalk 2018: Джесика Джиолио

Автор, стратегически шеф в Sprinklr
2 апр 2018
Лекторите на Digitalk 2018: Иън Уортън

Творчески шеф, AKQA
30 мар 2018
Бъдещето си има име: 5G

Бъдещето на обвързваните технологии и 5G ще бъде измежду главните тематики на тазгодишната конференция Digitalk
23 мар 2018
DigitalK 2018: Човекът против изкуствения разсъдък, обществените мрежи и цифровите нововъведения

На 31 май и 1 юни лектори от Airbnb, Amazon Alexa, IndieGoGo, Pinterest, R/GA, AKQA и доста други ще приказват за бъдещето на цифровия бизнес
20 мар 2018
Не подценявай интелекта ми

Развитието на изкуствения разсъдък ще бъде съществена тематика на тазгодишната конференция DIGITALK
16 мар 2018 Джоел Хюс е шеф за Англия и Европа на платформата за групово финансиране Indiegogo. Преди това работи като управител " Партньорства " в Crowdfunder и е едно от най-познатите лица на международната стартъп сцена през днешния ден. Джоел ще е гост-лектор на тазгодишното издание на конференцията за цифрови технологии и бизнес нововъведения DigitalK 2018, където ще приказва за новите трендове и нововъведения в crowdfunding сферата. Какво показа той пред " Капитал " вижте долу.

Кой е планът от последната година, с който се гордеете най-вече?
- Gemini PDA Device. Един излючително предан екип от компютърни експерти съумя да върне скромното PDA устройство (персонален цифров асистент) по нов по-добър метод. Заради новаторския си артикул и усърдната работа екипът съумя да събере над 2 млн. $!

Според вас кой е цифровият тренд на 2018-2019 година?
- Нашите акции за електроника стават все по-добри и чакаме огромна иновация от региона на мобилните телефони, технологията за интелигентен дом и за интензивност и сън. Предприемачите употребяват към този момент съществуваща технология и я вършат по-малка, по-добра и по-бърза. Пазете се, огромни корпорации!

С какво компанията ви ще е по-различна през 2019 година по отношение на 2017г.?
- Indiegogo постоянно внася нововъведения. През последните две години пуснахме Marketplace, Equity crowdfunding, ICO-та и партньорства с марки като Arrow Electronics, Ingram Micro and Bose. Никой различен не работи толкоз бързо и старателно, с цел да поддържа бизнесмените, и нямам самообладание да видя какво ни чака през идващите две години.

Как ще наподобява интернет след 10 години?
- Мога да си показва, че в някои връзки ще се върнем към основите. Технологията става по-добра, само че в същото време и по-сложна. Вече виждам тренд към по-прости артикули с по-малко функционалност, само че също толкоз положителни за крайния консуматор.

Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и изявленията с тях ще откриете на страниците на в. " Капитал " в идващите седмици. В специфичната графа във връзка събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за обществените мрежи, изкуствения разсъдък, финтех промишлеността, умните устройства и цифровия бизнес.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР