© Надежда Чипева Милена Драгийска-Денчева започва работата си за Lidl

...
© Надежда Чипева Милена Драгийска-Денчева започва работата си за Lidl
Коментари Харесай

Лекторите на Retail in Detail: Милена Драгийска-Денчева

© Надежда Чипева Милена Драгийска-Денчева стартира работата си за Lidl през 2002 година като районен управител по продажбите за районите на Щутгарт и Карлсруе в Германия. Продължава в централата в Некарсулм, където е ангажирана с интернационалните планове за Lidl International.

Оглавява българския клон на компанията от стартирането на активността й в страната и управлява откриването на оперативната работа на веригата на 25 ноември 2010 година до момента.

Завършила е право в Софийския университет " Св. Кл. Охридски ". Притежава магистърска степен по право LL.M от Университета в Тюбинген, Германия, и MBA тапия по интернационален маркетинг в Business School, Ройтлинген. Член е на УС на Германско-българската индустриална и комерсиална камара от 2013 година През 2015 година получава участие в Съвета на дамите в бизнеса в България, както и участие в УС на Сдружението за съвременна търговия. В две от най-популярните годишни ранглисти на най-влиятелните дами в бизнеса в България заема 32-ро място в класацията на в. " Капитал " за 2012 година и е в топ 20 на списание Forbes за 2015 година

Милена Драгийска-Денчева ще взе участие в полемика на тематика " Модерната търговия на бързооборотни артикули в България - съществени трендове и провокации " на конференцията Retail in Detail, проведена от сп. " Регал " и GfK. Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече за събитието, програмата, лекторите и регистрацията може да видите тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР