© Ludo Antonov DigitalK е сред водещите дигитални конференции в

...
© Ludo Antonov DigitalK е сред водещите дигитални конференции в
Коментари Харесай

Людо Антонов, Pinterest: Балансът между удобството и сигурността на потребителите онлайн още е далеч

© Ludo Antonov DigitalK е измежду водещите цифрови конференции в Централна и Източна Европа. На 31 май и 1 юни представители на компании като AirBnb, L’Oreal, Fitbit, AKQA, IndieGoGo, Pinterest, Amazon Alexa ще покажат последните софтуерни нововъведения в разнообразни браншове и новите бизнес модели, които те основават. Ценният опит на лекторите ще помогне на хората, които взимат решенията в бизнеса, да структурират фирмите си в синхрон с цифровата промяна, да приказват по-ефективно с клиентите си, да продават по-добре и да генерират напредък на бизнеса си. Билети и повече информация за участниците може да откриете в уеб страницата на събитието, както и на страницата във Фейсбук. Още по тематиката
Джоел Хюс: Indiegogo постоянно носи нововъведения

Директор за Европа и Англия в Indiegogo и преподавател на DigitalK 2018
4 апр 2018
Бъдещето си има име: 5G

Бъдещето на обвързваните технологии и 5G ще бъде измежду главните тематики на тазгодишната конференция Digitalk
23 мар 2018
DigitalK 2018: Човекът против изкуствения разсъдък, обществените мрежи и цифровите нововъведения

На 31 май и 1 юни лектори от Airbnb, Amazon Alexa, IndieGoGo, Pinterest, R/GA, AKQA и доста други ще приказват за бъдещето на цифровия бизнес
20 мар 2018
Не подценявай интелекта ми

Развитието на изкуствения разсъдък ще бъде съществена тематика на тазгодишната конференция DIGITALK
16 мар 2018
Людо Антонов е шеф " Инженерно развиване " в Pinterest, където е оказал помощ да развие мрежата на компанията от 20 до 200 млн. дейни консуматори месечно, а преди този момент работи в платформата за стрийминг услуги Hulu и Microsoft. Той ще е един от близо 40-те лектори на тазгодишното издание на конференцията за цифрови технологии и бизнес нововъведения DigitalK 2018. Ето както показа Людо пред " Капитал " два месеца преди събитието:

Според вас кой е цифровият тренд на 2018-2019г.?
- Преди няколко месеца евентуално бих дал отговор развиването на изкуствения разсъдък, само че в този момент считам, че цифровата сигурност несъмнено е значима тематика и ще продължи да бъде. Стана напълно явно, че персоналните данни не са добре подсигурени и могат да бъдат изпозлвани, с цел да повлияят на значими решения по непредвиден до момента метод. Слабостта в тази сфера стартира да се вижда преди няколко години, когато имаше пробиви в сигурността на разнообразни софтуерни компании, само че едвам в този момент стана ясно какъв брой е значима добре измислената тактика за цифрова сигурност. Промените в тази посока към този момент започнаха, само че ще извървим дълъг път преди да се откри баланс сред удобството и сигурността на потребителите.

Кой е планът от последната година, с който се гордеете най-вече?
- Един от плановете е инвестицията ни в прекарването при потребление на мобилната ни уеб страница. През последната година Pinterest влага в изцяло възобновяване на мобилния ни уебсайт. Същевременно си партнираме с Гугъл в еволюцията на мобилната уеб екосистема. В допълнение влагаме и в това да бъдем измежду първите, които употребяват технологии като AMP, PWA и Chrome вести, което разрешава уеб мобилното прекарване на консуматори по целия свят да е като в приложение.

С какво компанията ви ще е по-разлина през 2019 година по отношение на 2017г.?
- Pinterest има наличие в международен мащаб, само че като компания сме релативно млади и продуктът ни към момента се приспособява към особеностите на локалните пазари. Мога да си показва, че през 2019г. ще сме много по-близо до тази визия. Всеки ден научаваме по какъв начин да приспособяваме продукта си към нея.

Как ще наподобява интернет след 10 години?
- Мисля, че след 10 години няма да претърпяваме интернет в обичайна му форма. Вече има мощен подтик към виртуалната и добавената действителност, Neuralink работи по високоскоростни широколентови компютърни интерфейси, а с растящите интернет скорост и ниската инертност устройствата най-вероятно няма да бъдат лимитирани от изчислителната си мощ. Нещата се трансформират толкоз бързо - вярата ми е, че и в бъдеще интернет ще продължи да бъде знак и инструмент на отвореност и иновация.
Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и изявленията с тях ще откриете на страниците на в. " Капитал " в идващите седмици. В специфичната графа във връзка събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за обществените мрежи, изкуствения разсъдък, финтех промишлеността, умните устройства и цифровия бизнес.
- Иън Уортън, креативен шеф на цифровата организация AKQA
- Джесика Джиолио, публицист и стратегически шеф в компанията за маркетинг на потребителско прекарване Sprinklr
- Айелет Ноф, съосновател на PR организацията Blonde 2.0
- Джоел Хюс, шеф за Европа и Англия в краудфъндинг платформата IndieGoGo
- Димитрис Косифас, началник продажби на реклама за туризъм, покупко-продажби и технологии за Гърция, България, Кипър и Малта в Гугъл
- Момчил Кюркчиев, съосновател и изпълнителен шеф на мултимилионната Leanplum

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР