© Капитал Мариана Арич-Молнар е работила както от страната на

...
© Капитал Мариана Арич-Молнар е работила както от страната на
Коментари Харесай

Лекторите на Retail in Detail: Мариана Арич-Молнар

© Капитал Мариана Арич-Молнар е работила както от страната на клиент ( " Кока-Кола " ), по този начин и в маркетинговa организация. Прекарва 15 години в GfK, като работи върху построяването и укрепването на GfK в Адриатика, както и върху насърчаване на разнообразни начинания в Централна и Източна Европа. Основният й опит е в разкриване на бизнес благоприятни условия от налични данни и правене на тактики.
Завършва магистърска степен по маркетинг (Университет в Белград) и EMBA (Международен факултет на Университета в Шефилд), стипендиант е на Британски съвет и Британски ноу-хау фонд. Член е на екипа на GfK Excellence и учител в учебно заведение по мениджмънт Mokra Gora по маркетинг и потребителско държание.

Мариана Арич-Молнар ще бъде измежду лекторите на годишната конференция Retail in Detail, проведена от сп. " Регал " и GfK, с презентация на тематика Integrated Marketing Intelligence = ново поле за създаване на конкурентно преимущество ". Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече за събитието, програмата, лекторите и регистрацията може да видите на http://events.economedia.bg/event/43#lecturers
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР