© Анелия Николова Българите ще заживеят достойно, когато възпитат политиците

...
© Анелия Николова Българите ще заживеят достойно, когато възпитат политиците
Коментари Харесай

КапиталНО

© Анелия Николова " Българите ще заживеят почтено, когато възпитат политиците си да живеят единствено от заплата. "
Президентът Румен Радев в " Лице в лице " по Би Ти Ви

" Правилата по пътищата са идентични за всички – без значение дали е милионер, или си изкарва прехраната по почтен метод! "
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов пред публицисти, представен от Dnevnik.bg

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Ако това, че ръководител на висш съд ще употребява този език и ще назова министър председател и основен прокурор " две батки ", и от това ще се почувства по-велик, по-силен, по-голям мъж... Щом това го прави благополучен, Коледа е - всички би трябвало да са щастливи. "
Главният прокурор Сотир Цацаров пред публицисти

" Г-н Борисов по този метод искаше да остави огромния си конкурент Българска социалистическа партия без средства. Тъй като е известно, че ръководещата партия постоянно ще има средства от дарения. "
Лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов пред " Нова телевизия "

" Смятам, че в случай че една просветителна система се развива в основата на мощна конкуренция, съществува риск да изгубим част от капацитета на децата. Те учат с друга скорост, имат разнообразни умения и в случай че системата е мощно конкурентна, е допустимо някое от тях, с по-различен и необикновен гений, да не бъде видяно. Също по този начин в такава среда учениците, които изпитват известни усложнения, могат да изостанат още повече. "
Яна Палоярви - шеф на Дирекция " Международно съдействие " към Министерството на образованието и културата във Финландия, пред Dnevnik.bg

" Ако увеличим защитата (от полицаи), която преди седмица беше тук, и по-добрите игри на националния тим, считам, че имаме право да бием (Унгария). Никой не ни стопира. "
Бившият народен селекционер Димитър Пенев пред публицисти

" Трябва да приказваме повече с езика на силата, не за да превземаме, а да способстваме за по-мирен, проспериращ и обективен свят. "
Ръководителят на Европейската дипломация Жозеп Борел пред ДПА
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР