Continental насочва инвестиции към системите за автономно управление на автомобилите(снимка:

...
Continental насочва инвестиции към системите за автономно управление на автомобилите(снимка:
Коментари Харесай


Continental насочва инвестиции към систем


Continental насочва вложения към системите за самостоятелно ръководство на колите
(снимка: Continental)

Германският производител на системи за коли Continental се готви да обособи своя компания, профилирана на самостоятелните транспортни средства. Компанията ще оперира без значение и вероятно може да излезе на фондовата борса.

Поделението за самостоятелна подвижност на Continental най-вероятно ще стане независимо юридическо лице от началото на 2023 година, заяви. Според финансови и корпоративни експерти, „ има първични съображения за вероятно първично обществено предложение ”.
още по темата
Все отново от Continental показват, че съдействието на обособените бизнес-единици, намиращи се под един покрив, продължава да е с най-голям приоритет и че „ сега не се възнамеряват по-нататъшни стъпки ”.

Миналата година Continental обособи в независимо юридическо лице своя бизнес със задвижващи системи. Новата компания бе наречена Vitesco. В началото на тази година път компанията стартира съдействие с производителя на роботи Volterio. Общото им начинание е обвързвано с създаване на робот за самостоятелно зареждане на електрически автомобили.

Частично IPO на бъдещия бизнес с със системи за би имало смисъл, считат специалистите. То може да провокира огромен интерес измежду вложителите и да увеличи цената на групата като цяло.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР