class=first-letter-big>З еленият чай е широко признат като полезен за здравето

...
class=first-letter-big>З еленият чай е широко признат като полезен за здравето
Коментари Харесай

Тази напитка може да удължи живота ви с години

class= " first-letter-big " > З еленият чай е необятно приет като потребен за здравето ни. Все повече учени преглеждат резултатите от пиенето на зелен чай, както и съединенията и молекулите в него, които носят изгоди за телата ни. Ето за какво има от ден на ден доказателства, че тази приятна напитка може да ни помогне да живеем по-дълго.

Тъй като непрестанно разкриваме нови способи, по които зеленият чай ни оказва помощ да бъдем здрави, разумно е да се запитаме

дали не можем да прекалим с него .

Много проучвания демонстрират, че пиенето на сред пет и 10 чаши дневно, което е доста зелен чай, в действителност може да понижи риска от редица болести.
class= " label-num " >
Но има възможност пиенето на прекомерно доста зелен чай да аргументи и някои отрицателните резултати, свързани с прекомерния банкет на кофеин. Съществува и риск пиенето на зелен чай в огромни количества да докара до понижена всмукване на желязо и затова до анемия.

Ограничаването на дневната консумация сред три и пет чаши обаче наподобява оптимално .

Вижте в галерията ни шест метода, по които постоянното пиянство на зелен чай може евентуално да добави години към живота ви.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР