class=first-letter-big>В МРО обяви водачите си на листи за парламентарните избори."Тръгваме

...
class=first-letter-big>В МРО обяви водачите си на листи за парламентарните избори."Тръгваме
Коментари Харесай

ВМРО обяви водачите на листите си

class= " first-letter-big " > В МРО разгласи водачите си на листи за парламентарните избори.

"Тръгваме с лозунга "България над всичко ", оповестиха от партията.

Сред водачите са Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов и Александър Сиди, досегашни депутати и представители на гражданската квота.

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов обичайно е лидер на листата на партията в Плевен.

Той ще стои отпред и на листата във Варна. Заместник-председателят и сегашен съпредседател на Парламентарната група "Обединени патриоти " Искрен Веселинов ще се бори също в два региона - Русе и 25 МИР-София. Председателят на Националния избирателен щаб и учредителен секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов ще води листите в София област и в 23 МИР в столицата.

Евродепутатът Ангел Джамбазки също влиза в борбата като главно лице на Вътрешна македонска революционна организация в Благоевград и Бургас, а Александър Сиди, член на управлението на Вътрешна македонска революционна организация и сегашен народен представител, поема Пловдив град и Стара Загора.

В 24 МИР-София листата ще води Карлос Контрера, който в този момент е ръководител на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Депутатът доцент Милен Михов обичайно е лидер във Велико Търново, Красимир Богданов ще води листата във Враца, Мария Цветкова - в Ямбол, Деан Станчев - в Шумен, Йордан Йорданов - в Добрич, Борис Вангелов - в Габрово. Александър Сабанов, който и в този момент е депутат от гражданската квота, ще води листите в Силистра и Хасково.

Първи в листите във Видин и Монтана ще е Димитър Чукарски, в Кърджали - Делчо Янков, в Кюстендил - Георги Петров, в Ловеч - Бойко Пъдарски, в Пазарджик - Стефан Балабанов, в Перник - Султанка Петрова, в Пловдив област - Владимир Кисьов, в Разград - Евгени Драганов, в Сливен - Христо Димитров, в Смолян - Александър Пецов.

Водачите на осем листи на Вътрешна македонска революционна организация за парламентарните избори на 4 април са представители на гражданската квота, означават още от партията.

"България за нас постоянно е била над всичко ", декларират от Вътрешна македонска революционна организация и показват, че цели за тях и в идващия парламент ще останат повишението на приходите на хората, отстояването на обичайните фамилни полезности, отбраната на националните ползи, необикновен фокус и внимание към националната и персонална сигурност на българските жители.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР