Чували сте израза гаранция - Франция, нали? Е, той е

...
Чували сте израза гаранция - Франция, нали? Е, той е
Коментари Харесай

Гаранция - Франция: От 16 години той ми обещава, че ще се разведе

Чували сте израза гаранция - Франция, нали? Е, той е доста прецизен, когато става дума за обещания, изключително в областта на любовта. И днешната ни история го потвърждава на 100 %, само че какво да вършим, когато попаднем в клопката на личните си усеща? Отговорът ще оставим на вас, откакто разберете какво се случи с една жена, която към този момент 16 години чака мъжът на живота ѝ да загърби фамилията си, с цел да бъде с нея.

" Мъжът на живота ми - когато се запознахме, той беше обаятелен 27-годишен мъж с две деца, хубава специалност, само че и със брачна половинка. По това време обичах моя брачен партньор, само че той към този момент не ми даваше това, от което нуждая се и беше толкоз отегчителен и предвидим...

Животът ми обаче се прекатурна, когато смених работното си място и започнах да работя тъкмо за мъжа, който описах като индивида на живота ми. Само няколко месеца, откакто започнах работа, започнахме да се сближаваме и заминахме дружно в командировка. Въпреки че бях твърдо срещу да имам интимни връзки с шефа си, само че не можах устоя.

 мъж, жена

Той отбелязваше какъв брой съм красива и забелязваше даже, когато сменях парфюма си. Съпругът ми от своя страна не ми обръщаше никакво внимание, в случай че ще и да се разхождах чисто гола у дома. 

И по този начин - с шефа ми започнахме да спим дружно, като всичко стартира по време на командировката. От тогава продължаваме да поддържаме интимни връзки, несъмнено, скрито. След време той ми сподели, че е подготвен да напусне жена си, с цел да бъдем дружно. Химията сред нас е отвратително мощна и постоянно ни е толкоз хубаво, когато успеем да си откраднем малко време единствено за нас.

Бях сигурна, че желая да бъдем дружно, само че...този миг по този начин и не пристигна. Не можех да пребивавам по този начин, нямах никакво самообладание. Напуснах брачна половинка си, изнесох се чартърен в по-малък апартамент, само че обстановката не се промени. Отношенията с шефа ми си останаха също толкоз секрети, колкото и преди и той продължи да идва при мен, само че не остави жена си. Вместо това, ми прави дарове и празни обещания.

Преди да напусна брачна половинка си, ме уверяваше, че ще бъдем дружно, че ще пътуваме, че ще имаме общи занимания, че ще имаме баснословен живот, за какъвто постоянно съм мечтала. Вместо това, останах сама и пропилях цели 16 години във връзка, която не ми донесе нищо.

 

В момента не преставам да работя за този мъж, само че тръпката някак си избледня и не се виждаме толкоз постоянно даже и за секс. Всъщност, той неотдавна се завърна от странствуване с жена си. 

 жена

Не мога да преглътна обстоятелството, че толкоз години очаквам те да се разведат, а с времето ми става все по-мъчно, тъй като виждам, че това няма да се случи. И в никакъв случай няма да си простя, че напуснах един прелестен, добър мъж, поради празни обещания ", А.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР