Чухме се с Цветанов оня ден. Отдавна не се бяхме

...
Чухме се с Цветанов оня ден. Отдавна не се бяхме
Коментари Харесай

Евро-атлантическо ашладисване на гербери за напреднали

Чухме се с Цветанов оня ден. Отдавна не се бяхме чували. Признавам, пропуснах го за имения ден, той не ми прати есемес за рождения. Бяхме се отчуждили малко. Радвам се, че подновихме връзките, липсваше ми някак си.
Как си, що си, крещя. Видимо цъфтиш. Оправи ли се асансьора у вас, че нали имаше проблеми. Само надолу ли возеше, какво беше, не помня. Всичко било отлично, разправя, отново пътувал нагоре. Сега дори му тествал потенциала – какъв брой индивида можел да издигне. Разменихме дежурните любезности. И двамата изглеждаме доста по-добре с брада, оправили сме и изрече. Той – доста по-осезаемо, несъмнено. Само към думата “съпричастност “ сме все по този начин мощно съпричастни, само че това да ни е кусурът. Американците, запитвам го, по какъв начин са. Добре били, но и при тях имало проблеми. Ама бели ядове, ще мине. Поразприказвахме се, обсъдихме общи познати, както си му е редът. Тогава си дойдохме на думата.
Чакай, вика, да те запитвам нещо. Ти нали едно време се беше хванал с градинарство, от един съвет нуждая се. Какво ти градинарство, два-три корена бях бучнал, то доста деятели на културата си откриха поземлен гений да рият и копаят. И противоположното, несъмнено, и противоположното е правилно. Но кажи, по какъв начин да съм от изгода.
Тръгнал съм, разправя, да разцепвам ГЕРБ. За нов разсад. От остарелия съм отчаян, може да си чул дори. Чух, крещя, вие едно време гербери садихте, то троскот, паламида и малко меркел поникна. И владигоранов избуя много. Много на сянка ги държахте, по тази причина по този начин стана. Още тогава предупреждавах. И използвахте от оная изкуствената тор за развиване, европейската.
Така е, вика, по тази причина в този момент ти звъня. Да те запитвам по какъв начин да ги разцепя вярно. По места ли да е, леха по леха ли, от горната страна ли, изпод ли? Или непосредствено да окося и да засея с консерваторчета?
Викам му, хубаво си я намислил ти. Ама доста градинари се навъдиха на полето. Манолова сади здравец и теменужки, Слави - лавандула, Черепа – слънчоглед. Народът не знае кой букет да гушне по-напред. Така че ни да цепиш, ни да изкореняваш. Знаеш ли, в този момент ми хрумва. Остана ли ти на тебе клонче евроатлантизъм? Такъв прекрасен, здрав? Че на Бойко му мухляса.
Остана, дава отговор. Аз дори нов в този момент си взех, вика, американски. А тор имаш ли, го запитвам. Ама прекрасен, натурален. Имам, вика, аз си го създавам в центъра. Чудесно. Значи, слушай ме в този момент. Няма да цепиш дълбоко, леко цепваш единствено и ашладисваш. Където е по-дебелокоро насаждението, то ще хване бързо. По-нежните ще увехнат, но ти тях не ги мисли. Не ти трябват такива. Ашладисай два-три декара от ГЕРБ с нов здрав евроатлантизъм, напръскай с морал и наследник камък, това в никакъв случай не е ненужно. И си подготвен. Но да знаеш, че и други ще тръгнат да ашладисват с млади пъпки. Твоите добре ли са гледани? Е по какъв начин, вика, сигурно и експертност. Ами добре тогава.
Разменихме си още някоя клевета и затворихме. Сериозен излезе тоя Цветанов, със здрава земеделска основа. Браво! Само забравих да му кажа, да не чака кой знае какви плодове първоначално. Но допускам той по този начин или другояче за фураж на добитъка ще сее, като всички останали. Та крещя, в случай че има проблем, отново ще се обади. Няма да го мисля.
 
Автор: Драго Симеонов, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР