Чудна къща в планината споделя с любимата си Веселина естрадният

...
Чудна къща в планината споделя с любимата си Веселина естрадният
Коментари Харесай

Веселин Маринов с чудна къща и най-странния домашен любимец

Чудна къща в планината споделя с обичаната си Веселина естрадният трубадур Веселин Маринов. Имотът за 1 милион лв. в подножието на Пирин се намира в планинския затворен комплекс сред Банско и Разлог.

Половинката му Веселина, с която са двойка от няколко години насам, обича да споделя фотоси от домашния им уют в планинската им вила. Блондинката от Добрич, която е някогашна сервитьорка, е безработна и запълва многото си свободно време с домакинстване. От фрагментите в обществените й мрежи е видно, че домът им с Веско е по финален вик на интериорния дизайн, разполага с голям двор, веранда, няколко спални и е решен в алпийски жанр с камък и дърво, като всички парцели в комплекса, написа struma.com.
-->
Домът на Веско Маринов е хубав, необятен, с огромен и добре поддържан двор. Къщата е напълно решена в дърво и камък.

Някои от прилежащите къщи към момента се продават и от обявите се вижда, че цените стартират от 300 хиляди евро и стигат до половин милион евро според от квадратурата им.

С Веселина първоначално ходели единствено за уикендите, само че толкоз им допаднало да са обградени от чист въздух и природа, че се изнесли дефинитивно от жилището на артиста в „ Студентски град “ в София. В столицата оставали единствено когато той имал креативен задължения. На посетители в къщата му в Разлог постоянно идвала и щерка му дружно с мъжа си и внуците. Веско стана дядо на момиче и момче близнаци през 2020 година, които са кръстени Веселин и Цветелина.

С актуалната му обичана нямат наследници, а тя е разведена, с две дребни деца, които съдът обаче присъди на нейния някогашен мъж, огромен предприемач.

От фотосите, качени в обществените мрежи от Веселина, излиза наяве, че с изключение на куче и котка, те имат и други домашни любимци. Най-странните. Това са таралежи, които хранят със суджук.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР