Чрез НПО-тата непрекъсното се правят опити да се прокара джендър

...
Чрез НПО-тата непрекъсното се правят опити да се прокара джендър
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: НПО прокарват джендър идеологията в училищата

" Чрез НПО-тата непрекъсното се вършат опити да се прокара джендър идеологията в учебните заведения е детски градини. Трябва да се изясни на обществотозащо толкоз се застъпва тематиката и за какво Българска социалистическа партия желае референдум ", съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " Ирена Анастасова по БСТВ.
  " Още не е почнала предизборната акцията, а към този момент се вършат внушения по какъв начин още веднъж няма да има постоянно държавно управление. На всички е ясно, че това безвремие в политиката и отвращението от многото гласоподаване, би трябвало да имат край. Няма по какъв начин служебното държавно управление да свърши работата на постоянно държавно управление и Народно заседание ", акцентира Анастасова.
" В своята акция Българска социалистическа партия ще заложи на проблемите в обществената сфера. Всички дейности, които сме подхванали и като парламентарна група, са били в отбрана на хората, решение на проблемите на всички, само че най-много на уязвимите, младите фамилии и децата ", изясни тя. Анастасова даде образец достиженията на партията в 48-ия парламент - минималната работна заплата да е 50% от междинната, безплатните учебници за всички възпитаници, еднократна помощ от 300 лева за всички до 4-ти клас. Ще работим тази помощ да стане 350 лева и да бъде най-малко до 7-и клас, твърди Анастасова. Тя уточни и нещата, за които Българска социалистическа партия ще продължава да се бори. " Младите до 26 година да бъдат освободени от налози, да има еднократна помощ при раждане на първо, второ и трето дете, както и да подкрепим майките-студентки за втората година. Ще желаеме и ново преизчисляване на пенсиите, което да е за всички пенсионери ", заключи Анастасова.
По мотив предлагането на Българска социалистическа партия за налагане на таван на цените на съществени хранителни артикули, тя посочи, че става въпрос за артикули, които са нужни всекидневно за оцеляването. " Когато виждаш по какъв начин тези цени скачат с 30-50% за половин година, пределно ясна е, че приказваме за далавера.  Няма по какъв начин да се откажем от присъединяване на страната във всички сфери, тъй като страната е тази, която и в този миг може да се намеси и да спре този безразсъден скок на цените ", безапелационна е Анастасова. Щом тази мярка може да се случи в редица европейски страни, само че не и в България, разяснява тя.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР