Възрастна жена от симитлийското село Полена издъхна в реанимация на

...
Възрастна жена от симитлийското село Полена издъхна в реанимация на
Коментари Харесай

Разследват мистериозна смърт на жена от симитлийското с. Полена, постъпила в реанимация на МБАЛ Благоевград с множество разкъсвания по ръцете, краката и скалпа

Възрастна жена от симитлийското село Полена издъхна в реанимация на МБАЛ Благоевград с голям брой контузии, разкъсвания по ръцете и краката. Постъпила в отделението на Гергьовден, откакто е открита в безпомощно положение в дере край селото. Семейство овчари я разкрили и извикали околните и. Транспортирана е в МБАЛ Благоевград. Прегледът открил множества разкъсвания по тялото, както и по скалпа и.

" Жената е настанена при нас с разкъсвания на предмишници, подбедрици и рана на скалпа, раните бяха обработени, зашити от екипи на хирургично поделение, след което постъпи в реанимация, сподели завеждащият на отделението доктор Стойчев. Полицията стартира следствие на гибелта на дамата, допуска се, че бабата е била нападната от животни в гората и разкъсните рани са от това.

Била е безпомощна в дерето и към момента не е ясно какъв брой време е била там. В село Полена се прокрадва и версията, че старата жена е бита, само че контузиите и не приказват за нанесен побой. Предстои аутопсия, поискана от околните на умрялата Ружа Ш., която да откри аргументите за смъртоносното и пострадване. Очаквайте резултатите от аутопсията.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР