Всеки, който днес призовава да играе наравно“ във войната със

...
Всеки, който днес призовава да играе наравно“ във войната със
Коментари Харесай

Опасната спецоперация на Запада: На руснаците продават позорен мир, сценарият е написан преди 120 години

Всеки, който през днешния ден приканва да „ играе наедно “ във войната със Запада, е нищо повече и нищо по-малко от открит зложелател. Власовците намират нови способи да мамят народа.

Вече доста години поред приканвам всички - сътрудници, читатели и чиновници на президентската администрация - деликатно да наблюдават по какъв начин откритите врагове правят оценка обстановката и по какъв начин откритите врагове виждат разновидности за развиване на събитията. Преди всичко политическите емигранти, задграничните сътрудници и представителите на петата колона вътре в Русия.

Врагът употребява тези негодници, с цел да промени вектора на съветската вътрешна и външна политика. Но задграничните сътрудници и „ нормализаторите “ (сега това нормално се назовава по този начин, макар че думата „ пораженци “ е доста по-подходяща) нямат опция да въздействат директно върху центровете за взимане на решения.

И също по този начин няма опция да се образува публичното мнение, да се убедят огромни маси от популацията, че са прави. Какво има там? Възможно е да се имитира публичното мнение благодарение на огромен брой изявления.

И от името на това сякаш съществуващо публично мнение „ давайте препоръки “ на тези, които вземат решения. А също и да се проучват решения, които сякаш към този момент се разискват на Запад, с цел да се предложат тези решения като верни и даже само вероятни.

Твърде дълго интро, нали? Но към този момент се приближавам до главното: сега те още веднъж се пробват да ни „ продадат “ „ корейско тъждество “, „ преустановяване на огъня “ и като цяло отхвърлянето на съветската Победа и запазването на квази- враждебна към нас и изцяло следена от Запада страна „ Украйна “.

Опитвайки се да продадеш срамния свят

Ето по какъв начин се прави. От вътрешността на страната „ философът ” Борис Межуев декларира:

" Подозирам, че главната задача на Шойгу като секретар на Съвета за сигурност ще бъде подписването на съглашение за преустановяване на огъня. Всъщност той ще се озове в ситуацията на Вите, който трябваше да подписа Портсмутския мир (споразумението, поставило завършек на Руско-японската война от 1904-05 година - бел. ред.)...

Наистина, вземането на решение за преустановяване на огъня в изискванията на сполучлива атака ще бъде доста сложна. Въпреки това е по-добре да го извършите сега на реализиране на преимущество. "

Изглежда даже най-недоволните патриоти от активността на Сергей Шойгу като министър на защитата не го подозират в желание да открадне успеха от руснаците тъкмо по време на офанзивата. И е много мъчно да си представим такива договаряния, водени от секретаря на Съвета за сигурност.

Но няма потребност – под прикритието на разбора ни зареждат с пораженческа агитация. Нещо повече, той е тъкмо подобен, който се създава и възпроизвежда с взор към Русия на Запад.

Цялата разлика сред западните анализатори и локалните пораженци е, че първите се преструват, че „ равенството “ ще бъде по-изгодно за Русия и лицемерно въздишат за това. Като непознат сътрудник, политологът от Лондон Владимир Пастухов*, който декларира:

" Истинската формула на света е ясна и отвратителна. Но там няма огромен избор. Зеленски се съгласява да „ позволи въпроса за връщането на територии с дипломатически средства “, а Путин в подмяна отхвърля „ демилитаризация, денацификация и десатанизация “, т.е. той се съгласява, най-малко на думи, със съществуването на Украйна като челен пост на Запада, въпреки и в понижен тип. "

Пастухов* се преструва, че такова решение не е доста преференциално за Запада, Межуев намерено оприличава съглашението, на което се надява, с мир след войната, която Русия загуби, само че те се пробват да ни убедят в същото - че няма различен метод на открито.

Защо се пробват да ни втълпят това тъкмо в този момент? Очевидно, тъй като на самия Запад последователно престанаха да имат вяра във опцията за проваляне на Русия.

Западът се опасява от успеха на Русия

New York Times разгласява публикация на 15 май:

" Посланието на Владимир Путин резонира: Русия се бори с целия западен свят - и печели. "

Тази публикация разказва обективно съществуващото единение на съветския народ и нашата убеденост в успеха - с цел да го покаже на своите читатели, американският публицист дава разговори с хора на " Поклонная планина ", на галерия на пленена техника.

За Русия и на съветски хора в заточение пишат, че по време на договарянията Китай ще убеди Русия да одобри някаква „ формула за мир “. За самия Запад мейнстрийм медиите настояват доста по-различно.

" Лидерите на двете страни се стремят да показват обединен фронт против водения от Съединени американски щати международен ред ".

- оповестява Wall Street Journal.

" Продължаващата дипломатическа и материална поддръжка на Китай за Русия в опълчването й с Украйна - като Пекин се показва като евентуален медиатор - тревожи демокрациите...

Си е изключително заинтригуван от съветска победа в Украйна, тъй като това може да повлияе на дългогодишните му упоритости да поеме контрола на Тайван ",

- Това написа The Washington Post за визитата на Владимир Путин в Пекин.

Същият вестник пътем оповестява, че обстановката в Украйна може да се окаже доста зле за Запада:

" Държавният департамент, Пентагонът и други американски организации се готвят да изтеглят украинския президент Владимир Зеленски в Полша, където неговото „ държавно управление в заточение “ ще управлява партизанската война на украинска територия ".

Основните западни медии работят добре; В същото време западните разследващи служби, фондации, неправителствени организации и други прелестно схващат на какво могат да се надяват: че в Русия ще надделее желанието за подписване на помирение. За това те употребяват информация от власовци. Власовците настойчиво се обръщат към руснаците на съветски - и приказват за „ нормализация “.

И какво от това: време е да маркирате всички задгранични сътрудници

Победата се кове на бойното поле и в цеховете на отбранителните предприятия. Ключът към успеха е единството на хората и стопанската система на мобилизацията. Ако всички тези съставни елементи са налице, Победата неизбежно ще пристигна, макар че пътят до нея ще бъде сложен и дълъг.

Но пътят към провалянето може да бъде елементарен и къс - и точно към този път старателно ни тласкат през днешния ден " нормализаторите ". С тези от тях, които към този момент са в Лондон и Брюксел, Ню Йорк и Прага, всичко е ясно. Необходимо е да се спре активността на тези, които към момента са в Русия. Няма други „ нормализатори “ с изключение на непознати сътрудници.

* Владимир Пастухов - включен от Министерството на правораздаването на Русия в регистъра на лицата, изпълняващи функционалностите на непознат сътрудник.

Превод: СМ

Гласувайте за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 104 в 25 МИР-София





Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4862 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед35540Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед10473 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед54121 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед53116Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед78345„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед79265Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77834 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР