Той стана известен като един от оригиналните треньори на Voice

...
Той стана известен като един от оригиналните треньори на Voice
Коментари Харесай

Тайната трагедия на Дани О`Донохю, която го принуди да напусне The Voice UK

Той стана прочут като един от истинските треньори на Voice UK още в първи сериал и бързо стана любим измежду почитателите - само че феновете бяха оставени шокиран, когато Дани О'Донохю от The Script напусна единствено две години по-късно.

По това време повода Дани да се отдръпна беше незнайна. По време на първата си поредност той се забърка в дискусия по отношение на слуховете си за романтика с подгласника Бо Брус - което той отхвърли. Въпреки това, по-късно тя го упрекна, че я е „ отрязал “ и твърди, че са „ имали нещо “.

Но тъкмо откакто завоюва втората серия с присъединяване си Андреа Бегли, той напусна шоуто. Той продължи да свири със своята рок група The Script, която за първи път реализира триумф през 2008 година с поредност от големи шлагери, в това число We Cry, Breakeven и The Man Who Can't Be Moved.

По време на времето на Дани в The Voice, The Script издадоха шлагера Hall of Fame от 2012 година, който включваше сътрудника арбитър will.i.am и стана най-успешната им ария досега. Групата имаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР