Уейн Рууни призна, че подвизите на сър Алекс Фъргюсън с

...
Уейн Рууни призна, че подвизите на сър Алекс Фъргюсън с
Коментари Харесай

Уейн Рууни урежда дебата между сър Алекс Фъргюсън и Пеп Гуардиола с просто твърдение

Уейн Рууни призна, че подвизите на сър Алекс Фъргюсън с Абърдийн може да го изпреварят пред Пеп Гуардиола в най-великия спор в историята.

Шотландецът напусна Манчестър Юнайтед през 2013 година, поставяйки завършек на извънредно сполучливия си и дълъг мандат. Той си потегли като най-успешният управител на клуба, спечелвайки 13 трофеи от Висшата лига и две Шампионски лиги. Преди да дойде на " Олд Трафорд ", Фъргюсън изведе Абърдийн до именити висоти, претендирайки за европейски оценки. Той също по този начин остава последният човек, победил Реал Мадрид на европейски край, което в допълнение прибавя към неговото завещание.

Постиженията на Гуардиола, откогато пристигна в управлението през 2008 година, го катапултираха в най-великия диалог в историята. Той господства с Барселона, Байерн Мюнхен и в този момент Манчестър Сити.

Каталунецът преди малко завоюва четвъртата си купа в лигата на тръс - нещо, което Фъргюсън в никакъв случай не е реализирал. Гуардиола също изравни требъл достижението на шотландеца, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР