Чрез хартиените бюлетини мафията си връща контрола над държавата. Крадци

...
Чрез хартиените бюлетини мафията си връща контрола над държавата. Крадци
Коментари Харесай

Мая Манолова върза бюлетината с мафията

„ Чрез хартиените бюлетини мафията си връща контрола над страната. Крадци на гласове, крадци на избори са трите партии, които сега унищожават Изборния кодекс. Статуквото победи в този парламент. “

Това съобщи Мая Манолова, водач на „ Изправи се, България ” пред Народното събрание по време на дебатите на Изборния кодекс през днешния ден. Активисти на групировката бяха пред входа на Народното събрание, с цел да изразят възмущението си против опитите за връщане на хартиената бюлетина в изборите. Тя пресметна:

„ Приготвили са се да си нагодят изборните правила по този начин, че да си обезпечат служебно преимущество. За ГЕРБ връщането на хартиените бюлетини се мери с 100-200 хил гласа. Движение за права и свободи също добре боравят с хартията. А реализатор на поръчката се оказва Нинова, която трансформира партията си в придатък на обединението ГЕРБ – Движение за права и свободи. “ Въпреки това гласовете за Българска социалистическа партия няма да се усилят, предвижда Манолова.

Като „ цялостна неистина и прахуляк в очите на хората “ дефинира тя изказванието, че партиите в Народното събрание въобще имат желание да вършат държавно управление. Според Манолова те се готвят за избори и най-важното за трите партии на статуквото е Изборният кодекс.

По думите ѝ Българска социалистическа партия са сменили тима на „ смяната “ с групировката на мутромафиотските структури, които ще си вземат изборите през март.

„ Единственото решение е този парламент да се разпусне. Няма да има държавно управление. Нито ГЕРБ, ще направи държавно управление, нито ще има държавно управление на малцинството, нито най-малката група, която чисто по генералски е подготвена на всичко, ще направи държавно управление. “

Лидерът на Изправи се България прикани президентът да наложи несъгласие на измененията в Кодекса и Народното събрание да се разпусне преди да са имали време трите партии на статуквото да го преодолеят. По думите ѝ връщането на хартиените бюлетини ще унищожи всяка вяра за почтени избори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР