Човекът, обвинен, че е открил стрелба от покрив по множеството,

...
Човекът, обвинен, че е открил стрелба от покрив по множеството,
Коментари Харесай

Заподозреният за стрелбата в САЩ е професионален престъпник

Човекът, упрекнат, че е разкрил пукотевица от покрив по множеството, което наблюдаваше парада на 4 юли в чикагското предградие Хайланд Парк, трансформирайки отбелязването на празника в следващата национална покруса, е с повдигнати обвинявания по седем точки в преднамерено ликвидиране , съобщи Ройтерс.

Най-тежкото наказване, което може да получи 21-годишният Робърт Кримо , в случай че бъде приет за отговорен, е пожизнен затвор без право на подмяна, заяви на конференция при оповестяването на обвиняванията основният прокурор на щата Илинойс Ерик Райнхард.

Прокурорът посочи, че в хода на следствието обвиняванията в преднамерено ликвидиране ще бъдат последвани от още десетки други обвинявания, и добави, че на днешното първо правосъдно чуване по делото ще изиска Кримо да не бъде пускан под гаранция и да остане под стража за непрекъснато.

Според управляващите Кримо е възнамерявал нападението със седмици и преди този момент е влизал в полезрението им най-малко два пъти по отношение на информация, че е заплашвал да се самоубие или да навреди на други хора.

Пак съгласно управляващите обвиненият е създал от покрива над 70 безразборни изстрела по хората, които в понеделник следили парада в Хайланд Парк, Илинойс, и след това избягал дегизиран, с цел да може да се слее с обхванатото от суматоха голям брой, показаха управляващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР