Членовете на партньорството за отбрана AUKUS, в лицето на САЩ,

...
Членовете на партньорството за отбрана AUKUS, в лицето на САЩ,
Коментари Харесай

САЩ, Великобритания и Австралия обявиха за сътрудничеството си в областта на хиперзвуковите оръжия

Членовете на партньорството за защита AUKUS, в лицето на Съединени американски щати, Англия и Австралия оповестиха за съдействието си в региона на създаването на хиперзвукови оръжия и на средства за отбрана против тях, както и за усилване на съдействието в киберсферата. Това оповестява ТАСС, базирайки се на взаимното изказване на трите страни.

„ Днес се договорихме също по този начин да стартираме ново тристранно съдействие по хиперзвуковите и антихиперзвукови оръжия, електронната война, както и да разтеглим обмена на информация и да задълбочим съдействието в региона на нововъведенията в защитата “, се споделя в документа.

Съединени американски щати, Обединеното кралство и Австралия се договориха на 16 септември да основат ново партньорство за сигурност. Съюзът получава името AUKUS. Първата самодейност на алианса беше съглашение за доставяне на Австралия с нуклеарни подводници.

По-рано Financial Times, базирайки се на собствен източник, заяви, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън скоро ще разгласи проекти за партньорство в региона на защитата с Англия и Австралия AUKUS, с цел да работят дружно по основаването на хиперзвукови оръжия.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР