Членове от петте най-знатни клана джебчийки взривяват в момента коледните

...
Членове от петте най-знатни клана джебчийки взривяват в момента коледните
Коментари Харесай

Европа пропищя от тези нашенци, вършеят като за последно в Англия, Австрия, Германия и Италия 



Членове от петте най-знатни клана джебчийки взривяват сега коледните базари в Европа. Предпочитани от нашенките са пазарите в Англия, Австрия, Германия и Италия, споделиха от Министерство на вътрешните работи, представени от „ Телеграф “.

Заради зачестилите нападения държавното управление в Рим предложи крути ограничения преди две седмици, които разрешават на съдилищата да вкарват в пандиза даже бременни дами, упрекнати в джебчийство (виж карето).

В Лондон пък на входовете и изходите на коледните базари служители на реда предизвестяват за крадли, които бъркат по джобовете. Екскурзоводи пък непосредствено молят туристите да си крият чантите под якетата, тъй като българки и румънки джобят наред. Те взимали парите, а документите хвърляли.

Схема
„ Най-оборотните джебчийки към този момент знаят и британски добре. От години се подвизават в Европа, само че сменят градовете съгласно парите, които могат да изкарат в тях. Сега жътвата им е на коледните базари “, обясниха проверяващи. По думите им дамите с ловки пръсти са от родове от Костинброд, Петърч, Радомир, Лясковец и Пловдивско. Родните крадли се движат по двойки или тройки.

Облечени са напълно обикновено, от време на време даже първокласно. При опция с тях има и дребни деца, с които сякаш преглеждат магазини и сергии, само че в действителност ги употребяват за прикритие на набезите. „ Единственото, по което доста се разграничават, са златните им зъби, пръстени и ланци. Ходят като коледни елхи и това прави усещане на хората. Дори да са облечени от главата до петите с „ Армани “ и „ Гучи “, си личат “, обясниха криминалисти, които проверяват този тип закононарушения.

Кеш
По оперативни данни най-големите облаги на родните джебчийки са към Коледа. Затова и те не се прибират в България за християнския празник. Предпочитат да си дойдат за Банго Васил, когато си взимат „ отпуска “. На ден двойка или тройка крадли могат да изкарат от 500-1000 евро до рекордните Е10 000. „ Много хора от Източна Европа към момента обичат парите кеш, което ги трансформира в цел.

Трябва да се внимава, тъй като те не обичат карти и кодирани телефони. Най-обичат парите да шумят в пръстите им “, разясниха още служители на реда. В обществените мрежи даже имаше клипове по какъв начин си украсяват елхи с евро и лири в жилищата. По традиция изкараната плячка се държи от мъжете в клана, който ги влага с изключение на в парцели у нас също по този начин и в първокласни коли.

Поколения
Поколенията джебчийки, които крадат зад граница, се сменят през към 2-3 години, засекли служители на реда. Вече имало девойки на по 15-16 година, които са родени в Англия и Австрия и познавали както закона, по този начин и слабите места в защитата на дадени обекти. Въпреки това не престават да ги образоват по-възрастни крадли. Една от най-опитните е Диана.

За нея се знае, че има повече от 18 паспорта, а както „ Телеграф “ писа, те са публикуван от градове от цяла България. Била вписана като Цонка, Мария, Дешка и т. н. Първо вършала в Англия, само че след Скотланд Ярд я хванали, се преместила във Виена, а по-късно в Гърция. В момента съгласно полицията е в Мюнхен.

Рим ги желае в пандиза, в Лондон предизвестяват за тях на входа
Италианското държавно управление предложи серия от ограничения, ориентирани към подобряването на публичната сигурност, в това число и даващи правото на съдилищата да вкарват в пандиза бременни дами и такива, които имат дребни деца. Мярката е ориентирана непосредствено против джебчийките, които тормозят огромните градове на Апенините.

Партия " Лига ", която взе участие в ръководещата коалиция, от дълго време упорства за анулация на правилото, забраняващо такива дами да бъдат изпращани зад решетките, като част от акцията си против " гастролиращите " от чужбина джебчийки в градския превоз, съобщи Българска телеграфна агенция.

Преди време водачът на партията Матео Салвини, който е и вицепремиер, упрекна дамите от ромски генезис, че спекулират с бременността си, с цел да избегнат пандиза. Мерките ще бъдат показани за гласоподаване в двете камари на италианския парламент.

В Англия и най-много в Лондон пък на входовете и изходите на базарите униформени чиновници предизвестяват хората, че могат да бъдат обрани. На някои места има и табели с надписи, алармиращи за български и румънски крадли.


Рецидивистки влизат в Сливенския
Две джебчийки се признаха за отговорни и влизат в Сливенския затвор. Това реши Окръжен съд – Пловдив, преди броени дни. Обвинените Гергина и Малинка обяснили по какъв начин сякаш до момента в който пазарят в магазин за облекла, обрали жена.

Прикривали си ръцете с облекла. След това към този момент на касата даже платили стоките със свитата от дамата дебитна карта. Едната джебчийка – Малинка, е осъждана 6 пъти, аверката й Гергина – 5. Присъдите им са една и две години при непоколебим режим. Решението на съда не може да се апелира.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР