Членът на Втора лига Септември (Симитли) иска незабавно свикване на

...
Членът на Втора лига Септември (Симитли) иска незабавно свикване на
Коментари Харесай

Над 50 клуба искат футболен Конгрес

Членът на Втора лига Септември (Симитли) желае неотложно привикване на ексклузивен конгрес на БФС за да се смени управлението на централата. Тяхното искане е било подбудено от " куп секрети и подмолни решения " на последния Изпълком и е било подкрепено от над 50 други български футболни клуба.

Едно от тези секрети решения е анулацията на баража за влизане във Втора лига сред Септември (Симитли) и Миньор (Перник). Това обаче даже не бе обявено публично на формалния уебсайт на БФС.

По-рано вицепрезидентът на централата Атанас Фурнаджиев разгласи, че юношеските шампионати не са дискутирани на Изпълкома. Впоследствие се оказа, че те са били спрени, а тихомълком бяха добавени новите членове на елитните групи, без да се съблюдават наредбите на УЕФА за спазване на спортните правила.

Клубове, които се усещат подценени, ще внесат сигнали до спортното министерство. Това ще се случи в понеделник. Клубовете, подкрепили Септември, както и самият клуб от Симитли, са подготвени да влязат в съд, с цел да се стигне до нов конгрес на БФС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР