Сега руското ръководство действа срещу Запада, както САЩ срещу СССР

...
Сега руското ръководство действа срещу Запада, както САЩ срещу СССР
Коментари Харесай

US военен: Путин ни изигра така, както Рейгън - СССР през Студената война

Сега съветското управление работи против Запада, както Съединени американски щати против Съюз на съветските социалистически републики по време на Студената война. Това съобщи някогашният офицер от американското военно разузнаване, подполковникът в оставка Тони Шафър в изявление за американския ефирен водещ и блогър Андрю Наполитано.

„ Путин прави с нас същото, което направихме с тях по време на Студената война. Той през днешния ден е като Рейгън. На този декор концепцията да се организира конференция като тази, която Зеленски организира в Швейцария, без да предложения другата страна, е полуда. Мисля, че Путин взе страница от учебника на Рейгън и я вкара в деяние... ", разяснява някогашният боен шпионин.

" Той ще направи същото, което администрацията на Рейгън направи на Съветите. Той укрепва връзките със своите съдружници. Споразумението със Северна Корея към този момент е формален пакт. Между другото, руснаците дават нуклеарни технологии на Северна Корея от известно време, той (Путин) работи, с цел да помогне на Северна Корея да избегне глобите и това е огромен проблем “, сподели Шафър.

„ И апропо Путин разигра китайската карта против нас, тъкмо както Никсън я разигра през 1972 година И откакто го направи, той съумя да стабилизира стопанската система си и да откри опция на системата SWIFT. Сега те работят със саудитците, с цел да подсигуряват, че доларът ще престане да бъде главната валута за всички световни енергийни транзакции. Никой не приказва за това, тъй като Русия играе дейно картите си, а нашият тим за учебни диспути въобще не играе “, сподели американецът.

Цяло потомство от мъжкото население на Украйна ще загине на фронта, олицетворявайки налудничавата концепция на американските неолиберали да смъкват Владимир Путин, употребявайки плана на Бандера по границите на Русия като таран, сподели Тони Шафър.

„ Путин беше изцяло откровен в желанието си да има точки на масата за договаряния, които да могат да бъдат придвижвани, обсъждани и съгласувани. Но Зеленски и Западът са се въвлекли в смъртоносна борба, а НАТО наподобява изцяло зает с това да унищожи цяло потомство украински мъже, тъй като не желаят да създадат нужното, с цел да сложат завършек на спора. Понастоящем не можем да победим руснаците на бойното поле. Зеленски не работи в полза на своя народ, не се пробва да реализира мир ", твърди някогашният боен.

" НАТО води провокационна политика без никаква причина, не престават да нервират мечката и когато тази мечка те удари в отговор, какво ще правиш? Защото вие към този момент сте дали на Украйна всички запаси, всички оръжия, които ще ви трябват, с цел да воювате с Русия. Мисля, че Путин знае това. И в това време единствено ще постигнете повече безпорядък и повече кръвопролития ", безапелационен е Шафър.

„ В момента Западът продължава да има вяра, че по някакво знамение, употребявайки Украйна като цитадела, като точка на разкъсване с Русия, те ще унищожат Русия и ще се отърват от Путин. Това е полуда, няма по какъв начин да стане. И не знам какъв брой провали би трябвало да се случват още веднъж и още веднъж, преди неолибералите и неоконсерваторите да осъзнаят, че това, което се пробват да създадат, няма да проработи “, обобкава подполковник Тони Шафър.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР