Членът на Върховния политически съвет на Йемен Мохамед Али ал

...
Членът на Върховния политически съвет на Йемен Мохамед Али ал
Коментари Харесай

Хусите обявиха условията, при които ще разговарят за отвлечения кораб с българи

Членът на Върховния политически съвет на Йемен Мохамед Али ал Хуси разкри по кое време би било допустимо да се приказва за отвлечения в неделя в Червено море транспортен съд " Галакси лийдър ", отвлечен от йеменските бунтовници, излиза наяве от обява в близката до хусите агенция ЙТА (YPA).

" Ако Америка и Израел спрат да убиват палестинците в Газа и донесат вода, медикаменти и храна, тогава ще могат да приказват за израелския транспортен съд " , съобщи Мохамед Али ал Хуси в обява в своя профил в " Екс ".

Той добави: " Това, което направиха йеменските военноморски сили, е в сходство с правилото на взаимност " . ЙТА напомня, че в неделя корабът беше покорен и отведен до йеменския бряг.

Междувременно Англия осъди противозаконното задържане на комерсиалния транспортен съд " Галакси лийдър " от хусите в Червено море и прикани за незабавното освобождение на съда и екипажа му, съобщи Ройтерс.

" Обединеното кралство осъжда противозаконното завладяване на " Галакси лийдър " от хусите в Червено море и призоваваме за неотложно и абсолютно освобождение на кораба и неговия екипаж ", съобщи представител на министерството на външните работи, Британската общественост и развиването. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР