Членът на Надзорния съвет на Левски Тити Папазов, който вчера

...
Членът на Надзорния съвет на Левски Тити Папазов, който вчера
Коментари Харесай

Тити Папазов обяви: До мача за Суперкупата ще платя парите, търся заем или кредит

Членът на Надзорния съвет на Левски Тити Папазов, който през вчерашния ден удостовери, че е подал оставка от поста си под напън, тази разгласява нов пост в своя профил във фейсбук. Там баскетболният експерт споделя своята истина още веднъж прекратения от него контракт с " Макрон ", както и за обещанието в студиото на Sportal.bg да заплати неустойката от 100 000 лв.. Именно това бе повода през последните две години почитателите и треньорът Станимир Стоилов да се настроят против него.

Президентът на баскетболния Левски даде обещание да резервира своята чест, като заплати тези пари до седмица, когато е финалът за Суперкупата на България сред " сините " и Лудогорец. Той публично разгласи, че търси заем или заем, само че ще направи всичко, с цел да възвърне загубите на столичния гранд.

Ето какво написа Тити Папазов във своя фейсбук профил:

Благодаря за поддръжката на всички, които писаха и ми се обадиха. Не се дразня на всички, които ме оплюха. Единственото нещо на света, което не може да бъде победено това е истината. Ще се наложи да я кажа и да приключат един път вечно всички спекулации по тематиката.

На 09.06. 2020 преди мача с Локомотив Пловдив Любо Младежа ми се обади и изрично забрани и ни накара да прекратим контракта с Макрон. Прави му чест, че в никакъв случай не е отричал това. Причината беше подозрението, че Христо Василев- Плебея е забъркан и има ползи в този контракт. Договора е бил подписан през декември 2019 от предходното управление, само че никой не го е оспорил тогава.

Допуснах голяма неточност, че не послушах Павел Колев и отидох да пазя позицията на клуба в студиото на Спортал. Там бях предизвикан, ИЗЛОЖИХ се. Обещах, че няма да ощетя клуба. Език мой зложелател мой.

До мача за Суперкупата ще платя парите, диря заем, заем. Няма да оставя да ми петнят името.
За всички, които питат какво съм направил за Левски ще отговоря следното. Преди 26 месеца персонално аз, самичък с мои контакти в Гърция и с голям шанс. Успях да приключа контракта на Мазурек без едно евро наказателна клауза за клуба. Сумата, която имаше да получава до края на контракта му беше 564 000 евро. Знаете какъв брой костваха на клуба неустойките на Хубчев и компания и Насиру. Смятам, че постъпката ми е била нещо обикновено и не било належащо да се фукам с нея. Сега просто се постанова да си вардя достойнството.

Големият проблем и злобата към мен стартира от мига, в който Наско Сираков разгласи, че 35% от акциите той ще даде на мен. Негово персонално откровено решение от сърце. Той знаеше, какъв брой безсънни нощи и какъв брой диалози сме водили с него, с цел да спасим Левски. Заедно с още 10-ина индивида от фенските организации и несъмнено Павел Колев.

Вярвам, че до 1.09.2022 ще съумея, с цел да мога да седна на стадиона и изгледам дай Боже следващата прелестна синя вечер. Само ЛЕВСКИ, за всички същински и безкористни ЛЕВСКАРИ!!!!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР