Чисто нова книга-бомба, която подробно описва какъв всъщност е животът

...
Чисто нова книга-бомба, която подробно описва какъв всъщност е животът
Коментари Харесай

Нови разкрития в Бъкингам. Какъв е бил Уилям като дете

Чисто нова книга- " бомба ", която в детайли разказва какъв в действителност е животът зад Бъкингамския замък, най-сетне излезе на пазара и съдържа безчет шокиращи изказвания за кралските особи, оповестява " Daily Mail ", предава " Дир ".

Озаглавена " The Palace Papers " и с създател Тина Браун, тя включва истории за кралицата, принц Уилям, принц Хари, херцогинята на Кеймбридж, Меган Маркъл и останалата част от Фирмата.

Авторката прекарва две години в изследвания за книгата си, която съдържа изявленията и информация от повече от 120 вътрешни лица и източници.

Някои от изказванията бяха обявени преди време - като необикновените условия на принц Чарлз за банята му и сложната връзка на херцогинята на Кеймбридж с етърва й Меган Маркъл.

Сега от вестника пуснаха други детайлности като ранния живот на принцовете Уилям и Хари и тяхното образование.

В книгата се твърди, че като дребен Уилям не е бил елементарно дете и баба му била загрижена за него.

Браун написа: " Като малко дете той бил причина за безпокойствие у кралицата, когато показвал признаци, че е безсрамник. Тя се оплакала на брачна половинка си, че внукът им е " отвън надзор и има потребност от по-строга бавачка ".

На Елизабет Втора не й се нравело, когато Уилям обичал да споделя: " Когато аз съм крал, ще основа ново предписание, което... ".

Отдавна се приказва, че принц Хари има топла връзка с баба си кралицата.

Сам предходната седмица той разкри за тази връзка в изявление за американска телевизия, където призна, че има неща, които тя може да разисква и приказва единствено с него и никой различен.

В книгата се показва, че Нейно Величество в действителност има " особена уязвимост към Хари " и че татко му принц Чарлз постоянно се тревожел за него.

" Привързаността, която кралицата изпитва към Хари, не е плод на въображението на медиите, тя е същинска. Тя го обича необикновено доста, както и татко му, който постоянно е бил надълбоко угрижен за това по какъв начин Хари се оправя.

" Той постоянно се безпокоеше за нещата по най-очарователния метод. Храни ли се вярно денем? Има ли задоволително работа? Достатъчно благополучен ли е? ", споделил някогашен велможа, представен в книгата.

На страниците място намира и романса на принц Уилям в първите дни с Кейт и детайлностите за техния баснословен брачен ден.

Браун отбелязва, че Кейт е била " най-невъзмутимата младоженка в света " и не е имала суматоха в последния миг, нито пък нервности.

Въпреки това авторката отбелязва, че Кейт е имала едно терзание в самия брачен ден. " Казаха ми, че единствената паника на булката била, че къркоренето в стомаха й може да бъде уловено от " парещ " микрофон наоколо ".

В книгата Браун написа за запасите на Уилям по отношение на бързината, с която връзката на принц Хари и Меган Маркъл се развива.

Тя твърди, че херцогът на Кеймбридж счита, че Меган трябвало да има повече време, с цел да построи живота си в Обединеното кралство. За Кейт също е било мъчно да се омъжи за принц, само че за Меган още повече, поради това, че е холивудска звезда и първата цветнокожа жена, която се причислява към кралското семейство.

Веднага откакто се омъжи за Хари, животът й щеше да бъде под непрестанно наблюдаване в международен мащаб - и предходният й живот като актриса не можел да я приготви за идните значими задължения. Така че в думите на Уилям евентуално е имало мъдрост.

Отговорът на Хари по отношение на тези опасения бил: " Е, в действителност най-хубавият метод да я защитя е да се оженя за нея допустимо най-бързо, с цел да получи полицейска отбрана ".

По свое предпочитание Меган измисли два лични добре признати кралски плана - книгата с предписания на " Grenfell " и нейната линия облекла взаимно със " Smart Works ".

Според Браун, Меган се борела да откри мястото си в кралското семейство след първото си кралско турне в Австралия, което тя " явно мразеше всяка секунда ". Бивш чиновник на двореца споделил на авторката, че Меган намира уговорките за старомодни и би предпочела да сложи светлина върху идеите, които я вълнуват.

В книгата написа, че Меган е стигнала до заключението, " че монархията евентуално се нуждае от нея повече, в сравнение с тя от тях " и че за кралското семейство нейният статут на " водеща дама " в Холивуд е значим, с цел да влизат и те под светлините на прожекторите.

Кралицата предложи най-старшата си придворна дама да помогне на херцогинята в уговорките й, когато Меган стана патрон на Националния спектакъл и вицепрезидент на Тръста на Британската общественост на кралицата - благотворителна организация, подпомагаща млади юристи.

Тя се пробвала да модернизира организацията, само че нямала задоволително финансиране. След 15 години на самоиздръжка, Меган тогава зависела от Хари, който пък съвсем като младеж разчитал на " банката Татко ". Меган и Хари бяха пратени да живеят във вила с две спални.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР