Чисто бяла бразилка пристига в ЦСКА. Поредното попълнение сред красивите

...
Чисто бяла бразилка пристига в ЦСКА. Поредното попълнение сред красивите
Коментари Харесай

Бяла бразилка блести на „Армията”

Чисто бяла бразилка идва в ЦСКА. П оредното попълнение измежду красивите футболни половинки на „ алените ” е прелестната  Аманда , видя HotArena .

Чаровницата е жена на пристигналия неотдавна нападател Евандро да Силва.

Двамата са семейство от години и имат момиче. Фамилията ще се събере в София напълно скоро, защото Аманда към момента се приготвя за преместването, дружно с щерка си.

Двойката си написа известия по през целия ден, а футболистът несъмнено се усеща уединен без жена си и щерка си. Той е извънредно завързан към тях и при идването си в ЦСКА благодари на нея и на Бог за прехвърлянето при „ алените ”, написа „ България през днешния ден ”.

„ Искам да благодаря на Бог за всичко, което имам в живота, тъй като той ми даде сили да се изправям пред всяко предизвикателство ”, показа бразилецът. Той много сполучливо се разписа още с дебюта си на " Армията ", като вкара гол против Копенхаген в  мача за " Лига Европа ". След което благодари и на жена си.

„ Искам да благодаря на жена ми, която въпреки и отдалече, ми дава най-голямата премия и мощ. И ме успокоява, с цел да играя най-хубавия си футбол.

Аз съм доста благополучен и стимулиран. Надявам се, да съумея да запиша доста срещи с тази фланелка и да дам на тези буйни почитатели доста наслада. Искам да благодаря на всички за положителното отношение, което имат към мен, за поддръжката на моите съотборници, на треньорския щаб, борда и на почитателите ”, сподели още той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР