CHEVROLET разкри първите подробности за версията 2024 година на компактния

...
CHEVROLET разкри първите подробности за версията 2024 година на компактния
Коментари Харесай

CHEVROLET показа TRAILBLAZER 2024

CHEVROLET разкри първите детайлности за версията 2024 година на компактния си модел TRAILBLAZER, който към този момент ще се предлага с избор сред два трицилиндрови мотора и две автоматизирани предавателни кутии.

TRAILBLAZER 2024 получава дебютира с ново осъществяване на предната си част, която идва с разнообразни дизайн детайли според от равнището на съоръжение. В интериора отриваме 11-инчов централен екран на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система и 8-инчов инструментален панел.

Компактният кросовър на CHEVROLET се предлага в четири съществени версии- LS, LT, Activ и RS, като е разполагаем и във версия с четири задвижващи колела, а двете най-високи равнища на съоръжение идват с опция за поръчка и двуцветен противоположен екстериора.

В общоприетото съоръжение на всеки от представителите на TRAILBLAZER 2024 са включени автоматизирана система за задействане на спирачната система при положение на заплаха от удар, система за уведомяване при несъзнателно секване на осевата линия, автоматизирани фарове и други.

В двигателната гама на автомобила са включени два трицилиндрови турбоагрегата- 1.2-литров със 137 конски сили и 1.3-литров със 155 конски сили. Клиентите ще могат да избират сред CVT и 9-степенна автоматизирана излъчена кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР