Четвъртокурсничката по специалност Ветеринарна медицина“ в Тракийски университет – Стара

...
Четвъртокурсничката по специалност Ветеринарна медицина“ в Тракийски университет – Стара
Коментари Харесай

Студентка от Тракийски университет отличена със стипендия от Сами-М


Четвъртокурсничката по компетентност „ Ветеринарна медицина “ в Тракийски университет – Стара Загора, Благовеста Славчева, е носителят на тазгодишната стипендия за подкрепяне на перспективни старозагорски студенти, учредена от компания „ Сами М “. Талантливата казанлъчанка получава от компанията еднократна парична стипендия в размер на 3000 лева На публична гала в Стара Загора, комерсиалният шеф на „ Сами М “ – Мирослав Райчев, отличи Благовеста и със специфичен плакет и грамота. На събитието участваха проф. Румен Бинев, зам.-ректор по административна, стопанска и осведомителна активност, декана на Ветеринарномедицински факултет, проф. Тодор Стоянчев, госпожа Мина Николова, корпоративен съветник на „ Сами М “, Ралица Кирова, управител стратегически и основни клиенти и Александър Петров, районен представител.

За втора поредна година компанията обезпечава парични награди за изявени студенти по ветеринарна медицина в Тракийски университет. Съгласно регламента на състезанието, претендентите приготвят реферати по авансово заложени тематики, свързани с производството на месо и месопреработвателната индустрия, а умело жури преглежда кандидатурите и присъжда 3 еднократни стипендии по 1000 лева на най-хубавите разработки. Тази година обаче Благовеста безусловно „ отвява “ конкуренцията, показа госпожа Мина Николова, корпоративен съветник на „ Сами М “. Представеният от перспективната студентка доклад на тематика,,Производство на качествено свинско месо. Породи животни, способи на хранене, развъждане, проучвания и анализи’ е толкоз добър, че журито единомислещо взема решение спечелилият да е единствено един и да получи целия награден фонд.
-->
„ Ще се радваме да продължите да се занимавате и с научен труд, само че в никакъв случай не губете връзка с практиката “ – пожела госпожа Николова на победителката и добави, че с наслада ще я посрещнат и на преддипломен стаж в индустриалните бази на компанията.

 „ Приканвам всички сътрудници да вземат участие в сходен жанр състезания – даже да не съумеят, в самия развой на подготовка ще научат още доста неща и ще придобият скъп опит “ – показа Благовеста. По отношение на бъдещето, призьорката изрази вяра, че ще успее да съчетае научна и практическа кариера, освен това в своята алма-матер – Тракийски университет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР