Четвъртодивизионният английски клуб Олдъм Атлетик представи Пол Скоулс като нов

...
Четвъртодивизионният английски клуб Олдъм Атлетик представи Пол Скоулс като нов
Коментари Харесай

Олдъм представи Пол Скоулс като мениджър на тима

Четвъртодивизионният британски клуб Олдъм Атлетик показа Пол Скоулс като нов управител на отбора. 44-годишният някогашен британски национал сменя на поста Франки Бън. За Скоулс това ще първи опит на мениджърския пост.

До момента той се изявяваше като ефирен анализатор. Той е и миноритарен притежател в тима на Салфорд Сити, само че съгласно Футболната асоциация на Англия това не е проблем при назначението му на работа в Олдъм.

Here's the news you've been waiting for...

Latics Appoint Paul Scholes As New Manager! #oafchttps://t.co/Kc4O6jLvxa
— Oldham Athletic AFC (@OfficialOAFC) February 11, 2019
"Пол е спечелил всичко във футбола като състезател, само че не е изгубил предпочитание да печели. Той е човек, който има големи футболни знания и е гладен за триумфи като управител. Не е загадка за никого какъв брой доста обича нашия клуб, тъй че за мен е голямо наслаждение да го посрещна в фамилията на Олдъм, съобщи при представянето притежателят на клуба Абдала Лемсагам.

Пол Скоулс, който прекара цялата си спортна кариерата в Манчестър Юнайтед и завоюва 11 пъти купата в Англия и два пъти Шампионската лига, е почитател на Олдъм от дете. Олдъм се намира на 14-о място в Лига 2 с 42 точки след първите 30 кръга, като отборът е на 14 точки над зоната на изпадащите и на 9 зад зоната на плейофите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР