Четвъртият пореден сезон в аматьорската футболна лига Sofia Premier League

...
Четвъртият пореден сезон в аматьорската футболна лига Sofia Premier League
Коментари Харесай

SPL стартира с благотворителна Суперкупа

Четвъртият следващ сезон в аматьорската футболна лига Sofia Premier League ще стартира с благотворителна Суперкупа. Част от носителите на титли от предишния сезон, както и два посетител тима ще премерят сили в името на една страхотна идея – за дребния Никола.

Събитието ще се поведе на 14 септември, събота от 15:00 до 19:00 часа в залата на състезателен комплекс „ Царско село “. Всеки искащ е добре пристигнал, с цел да помогне за една добра идея. Около терена ще има и кутия за дарения, която ще бъде там целия уикенд, когато ще се организира и първия кръг от новия сезон в Sofia Premier League.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ЖРЕБИЯ  ТУКТУКТУК и ТУК

Паралелно с шампионата по минифутбол, ще се организира и подобен по дузпи, като таксата на тим за него е 20 лв.. За него може да се запишете, като уведомите някой от уредниците до 12 септември.

Никола е на 6 години като на 6-месечна възраст му е сложена диагнозата спинална мускулна недоразвитост (СМА). За лекуването му и с цел да може да живее обикновено са нужни профилирани уреди, логопеди и рехабилитатори, средствата за които са непостижими за неговите родители.

Пълната информация за Никола можете да откриете на неговата страница в дарителската платформа HelpKarma.com на посочения линк: https://bg.helpkarma.com/campaign/mechta-za-nikola-65?fbclid=IwAR2jHm3zGnYSyryK_IKm8xwInop9X3L9jcuZ4p5uCYgT6trTQX7wjJBGXyQ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР