Четвърти сезон на екстремното риалити Игри на волята започна ударно

...
Четвърти сезон на екстремното риалити Игри на волята започна ударно
Коментари Харесай

Жестоки скандали разтърсиха Игри на волята - Евгения Джаферович не сдържа сълзите си

Четвърти сезон на рисковото риалити " Игри на волята " стартира стремително и първите кавги към този момент са налице. Изглежда, че тази година женската част от участниците е извънредно мощна освен физически, само че и измежду дамите има доста изявени характери. Без подозрение една от тях е Евгения Джаферович, която напълно естествено се трансформира във лидер на " Безстрашните " и още на първата капитанска борба завоюва преимущество на племето. Тя бе определена безусловно единомислещо от останалите в тима, само че наподобява, че престижът ѝ стартира да се пропуква. 

Това си пролича на първия родов съвет, откакто " Бестрашните " изгубиха борбата против " Непобедимите " нощес. Въпреки преимуществото, което Евгения беше осигурила на племето, те не съумяха да се оправят с втората част от предизвикването и тимът на алените ги победи. 
                             

Джаферович, както постоянно когато племето не се вслушва в насоките ѝ, беше меко казано подразнена от обстоятелството, че племето ѝ не можа да се оправи и се оказа на съвет. Разбира се, не прикри страстите си и показа след играта, че неуспехът на " Безстрашните " се дължи на това, че останалите не са следвали командите ѝ.

 

Истинският скандал обаче се получи на племенния съвет, когато няколко души от племето упрекнаха Джаферович, че е образувала женска коалиция и оказва въздействие. Изглежда, че най-ожесточеният ѝ конкурент е Илина, като сред двеете прехвърчаха искри, а напрежението набъбна безусловно за няколко секунди. Евгения непосредствено съобщи, че номинира точно Илина, защото не вижда никаква изгода от наличието ѝ в племето и не се ангажира по никакъв метод в борбите. Но все пак, преди съвета Джаферович беше смутена и не можа да сдържи сълзите си, тъй като последното ѝ предпочитание било " Безстрашните " да бъдат на съвет и племето да бъде застрашено от съкращаване на играчите. 
                             

Номинирани за борба за оставане от тима са Илина и Филип, които ще се изправят пред Фейгин и Виктория, които бяха определени от племето " Супергерои " в предходния епизод. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР