Четвъртък, 7 октомври – Стремеж към идеалиТози четвъртък Венера е

...
Четвъртък, 7 октомври – Стремеж към идеалиТози четвъртък Венера е
Коментари Харесай

Четвъртък, 7 октомври – Стремеж към идеали

Четвъртък, 7 октомври – Стремеж към идеали

Този четвъртък Венера е в Стрелец. Това провокира блян към възвишени идеали - блян по същинската обич, предпочитание всичко, което вършим, да бъде красиво и свястно като произведение на изкуството.

Ще търсим в сътрудниците си реализиране на духовна естетика и взаимна поддръжка в развиването на най-хубавите ни качества и черти.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните да не се оставят да ги води егото и желанието да са на върха със своята автентичност при обществени изяви, защото са вероятни спорове и опозиция от страна на хора, на които имат доверие.

Телците е добре да са доста деликатни, когато подписват покупко-продажби - да не прибързват, да не се обвързват с клаузи, които ще ги натоварят с непотребни разходи.

За Близнаците е допустимо да усещат, че нямат изключително предпочитание за работа – че насъбраната отмалялост си споделя думата. Добре е да се подложат на някаква разкрасителна процедура или СПА терапия, с цел да си възвърнат силата и желанието за работа.

Раците е добре да отделят повече време на фамилията си. Да употребяват въображението си, като записват всяка по-цветна концепция, която им хрумва, тъй като може да им потрябва в бъдеще.

Лъвовете ги чака значимо запознанство, вследствие на което ще сключат сериозна договорка с дълготрайни последствия. Добре е обаче поради него да не подценяват други бизнес контакти.

Девите ще са като магнит за утвърждение – ще почувстват прилив на сила и мощ. Препоръчително е да не я употребяват, с цел да предизвикат спорове, а в името на повече съгласие и обич.

Везните ще усетят, че интуицията им доближава невиждани висоти! Шестото им възприятие ще им подсказва верния път, в случаите, в които им липсва задоволително информация дали да сключат дадена договорка или не.

Скорпионите ще са склонни да преувеличават - и позитивните случки в живота си, и негативните. Добре е да се вслушват повече в препоръките на по-опитните от тях и да са по-внимателни в работата си.

Стрелецът ще кипи от сила и жизнеспособност, без значение какво му се случва през днешния ден. Късметът ще е на негова страна – без особени старания ще се показа в удобна светлина пред хора, от които бизнесът му зависи в огромна степен.

Козирозите ще се усещат напрегнати в работата, ще им се наложи да положат повече старания. Скоро ще схванат, че си е коствало и ще намерят решение на проблемите, които са ги измъвали.

Водолеите евентуално ще се усещат леко настинали, отпаднали. Препоръчително е през днешния ден да не се насилват да работят. Добре е да се провиснал и повече да разчитат на помощта на сътрудниците и бизнес сътрудниците си.

За Рибите към момента не е настъпил моментът да вземат решение за смяна в кариерното си развиване, защото планетите не са ситуирани по метод, който да е в тяхна изгода. Добре е да изчакат, като през това време могат да видят и неоползотворените положителни благоприятни условия на досегашната си работа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР