Четвъртък, 28 октомври - Повече полезна самокритичностДнес Венера и Юпитер

...
Четвъртък, 28 октомври - Повече полезна самокритичностДнес Венера и Юпитер
Коментари Харесай

Четвъртък, 28 октомври - Повече полезна самокритичност

Четвъртък, 28 октомври - Повече потребна самокритичност

Днес Венера и Юпитер се разполагат по подобен метод една по отношение на друга, че ще усетите, че имате засилен нюх кое е красиво и кое - хармонично.

В същото време към момента ще се усеща въздействието на квадрата сред Венера и Нептун. Освен позитивен резултат – ставате по-състрадателни, със засилени телепатични качества и по-влюбени в колегата си, ще усетите и негативното му влияние.

Може да бъдете нерешителни, да не сте задоволително лоялни към хората, които ви имат доверие, да се чувствате несигурни. Като цяло е добре да сте по-самокритични – по този начин, като с вълшебна пръчка, ще премахнете нагоре изброените неприятности.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ще имат предпочитание да посетят историческо място или музей. Финансовите провокации в работата ги предизвикат да желаят да се заредят с ентусиазъм от подвизите на предците им. След като го създадат, е добре да извърнат малко повече внимание на здравето си, като вечерта се поддържат с обичайното българско лакомство – баница с лук.

Телците през целия ден ще усещат по какъв начин мислите им непрекъснато ги теглят към дома и фамилията им. Вероятно техен непосредствен има потребност от тяхната помощ за решение на наложителен проблем. Добре е бързо да изпълнят дилемите си и да се опитат да се върнат по-рано вкъщи.

Близнаците ще отделят целия си ден за намиране на способи за подсилване на финансовото си положение. Носят отговорност за доста хора, тъй че ще им се наложи съществено да помислят върху предизвикването, пред което се изправят. Само до няколко дни ще намерят решение, значимо е да запазят хладнокръвие и в сложната обстановка да открият и нещо позитивно за бизнеса си.

Раците ще горят от предпочитание да вършат дарове на хора, към които усещат мощна признателност или просто желаят да ги зарадват. Препоръчително е обаче да харчат рационално и да не бъдат толкоз мощно подвластни от страстите си.

Лъвовете ще се уверят за следващ път, че финансовите облаги им доставят единствено краткотрайна наслада. Ето за какво е добре да влагат парите си в курсове по дизайн на уеб сайтове за църкви и манастири, в разкриване на цехове за ароматизирани свещи или в звукозаписни студия, където да се записват най-много дискове с музика за релаксиране.

Девите ще желаят да се подложат на шопинг терапия, само че таман през днешния ден бюджетът им не го разрешава. Най-вероятно, до момента в който чакат финансовото им положение да се усъвършенства, ще пристигна лято и ще се усещат чудесно и без обичаните си прахоснически лечения. Сега е значимо да запазят положителното си възприятие за комизъм и единствено да ревизират дали имат екипировка за посрещане на сибирски мраз в домашни условия.

За Везните е целесъобразно да поддържат положителни връзки с хора с власт и с неправителствени организации. Едните могат да са им от помощ при разрастването на бизнеса, а другите – да им дадат вдъхновяващи хрумвания, които дружно да осъществят бързо и дейно.

Скорпионите ще кипят от сила. Не бива обаче да я употребяват в обмисляне, а в осъществяването на уговорките си в период. В последно време са се трансформирали в царете на проектите, само че до момента не са почнали да работят по нито един от тях. Ако не трансформират това, в напълно малко време този техен минус ще им се отрази пагубно на имиджа и тогава мъчно ще намерят поддръжка даже от бизнес сътрудниците си.

За Стрелците е допустимо е да не съумеят да изпълнят задачите си в период. Ще се тормозят от оценката на другите, а това ще понижи тяхната продуктивност и успеваемост. Препоръчително е да се абстрахират от мнението на близките за тях и да се концентрират върху дилемите си. Да бъдат по-решителни и да дадат най-хубавото от себе си. Тяхното мото за през днешния ден е добре да бъде: „ Прави, каквото би трябвало – пък да става, каквото ще “.

Козирозите ще са под стрес и това може да ги принуди да работят нападателно. Може да не разрешат на никого в офиса да поеме водачеството, макар че сега е добре някой да им помогне в организирането на екипа и в налагането на строги правила в него. Добре е да са по-самокритични към себе си и да си владеят страстите.

За Водолеите се обрисува сложен ден – евентуално няма да са в положение да ръководят и провеждат добре дилемите си. По-опитните им бизнес сътрудници могат да не одобряват концепциите им. При тези умножаващи се неблагополучия е добре да запазят самообладание.

За Рибите този четвъртък е най-подходящият ден да стартират да усъвършенстват професионалните си умения. Познаването на технологиите в техните тънкости и творчеството им ще им помогне да основават чудеса. За бизнеса е значимо и умеенето им да работят със обществените мрежи, нещо, което те добре знаят. Остава им да станат най-хубавите.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР