Четвъртък, 22 юли - Венера навлиза в знака на ДеваТози

...
Четвъртък, 22 юли - Венера навлиза в знака на ДеваТози
Коментари Харесай

Четвъртък, 22 юли - Венера навлиза в знака на Дева

Четвъртък, 22 юли - Венера навлиза в знака на Дева

Този четвъртък ще станем очевидци на поразително събитие на звездното небе. Венера навлиза в знака на Дева, заради което ще бъдем по-разумни във връзка с сантименталните усеща. Като цяло, когато Венера е в Дева, тя слага акцент върху благоприличието и морала, а не толкоз върху прочувствената сфера.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще съумеят да убедят другите в своите мощни страни. Ако имат срещи с бизнес сътрудници от чужбина, постигнатите договорености ще им донесат триумф.

За Телците денят дава обещание да е под напрежение изключително що се отнася до персоналните им финанси – само че дано не не помнят, че даже след най-тъмната нощ, заран споделят „ Добро утро “.

Близнаците няма да имат самообладание да провеждат огромно празненство или да си купят безценен костюм, с цел да впечатлят другите.

Раците ще получат утвърждение от банките за огромен заем. Но въпреки всичко дано доста добре да си създадат плана от какво тъкмо имат потребност.

Лъвовете е добре да разчитат на препоръките на финансов съветник. Има риск да се провалят в инвестицията, която имат намерение да създадат.

Девите ще желаят да стартират ремонт в дома си. Може даже да решат да си купят нова къща или нова кола. Дори и сега да нямат проблем да го създадат, въпреки всичко дано се приготвят и за последващите вложения – като обзавеждане, да вземем за пример, и добре си обмислен бюджета.

Везните ще държат под надзор решаването на финансовите въпроси. Днес е съвършен ден за обмисляне на пътувания. Ако го създадат, ще се изпълнят с доста наслада и по-лесно ще понесат неособено приятните страсти този четвъртък.

Скорпионите , които през последните дни са работили доста настойчиво, през днешния ден ще видят резултата от труда си и ще почувстват задоволство.

Стрелците ще се разпрострат – ще покажат своята автентичност, чудатост, претрупаност. Ще са доста дейни в осъществяването на всевъзможни покупки. И в случай че са изкушени да купят най-скъпата каравана с розово пиано вътре, нищо няма да ги спре.

Козирозите ще почувстват терзания, че спестяванията им се стопяват – ще им се наложи да вложат средства в здравето си, а също и в непредвидени пътувания на далечни дистанции. Нека обаче запазят хладнокръвие – в случай че съумеят да влагат в ново бизнес начинание, бързо ще си възстановят непредвидените разноски.

Водолеите през целия ден ще мислят по какъв начин да усилят приходите си. По-добре е да не мислят прекомерно, а да работят.

За Рибите е идеално време да помислят за кариерното си развиване – да сменят работното място за възстановяване на финансовото си положение. Само в случай че са финансово постоянни, могат да надграждат и да развиват концепциите си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР