Четвъртък, 15 юли - Ден, изпълнен с идеализъмЩе наблюдаваме тригон

...
Четвъртък, 15 юли - Ден, изпълнен с идеализъмЩе наблюдаваме тригон
Коментари Харесай

Четвъртък, 15 юли - Ден, изпълнен с идеализъм

Четвъртък, 15 юли - Ден, изпълнен с идеализъм

Ще следим тригон (разположение на планетите, при което ъгловото разстояние сред тях е 120 градуса) сред Слънцето и Нептун. Това позициониране ще породи идеализъм в доста хора. Днес е уместно време да извършите самобитна равносметка на живота си или да медитирате. Дълга разходка измежду природата може да ви се отрази необикновено добре и да ви извърши с чувство за целокупност.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Родените под знака на Овен ще са извънредно безапелационни, какъвто и спор да стартират. Могат даже да ви повлияят да отидете на отмора в Аляска! За тях е значимо да осъзнаят, че към този момент е извънредно време да подредят живота си. Като за начало могат да стартират от внасянето на ред в дома си.

Телците ще са преследвани от триумф. Могат да получат положителни вести от чужбина. Да внимават, когато разкриват възприятията си на специфичен за тях човек.

Близнаците ще бъдат жадни за удоволствия. Ще се показват чудесно в работата си.

Раците ще са щастливи да показват парите и въздействието си. Но през днешния ден ще страдат, че нямат цел, към която да насочат силите и опциите си.

Лъвовете ще бъдат заети със здравословните си проблеми. Трябва деликатно да наблюдават диетичния си режим. На работното си място ще бъдат учудващо съсредоточени.

Девите ще бъдат потиснати през целия ден. Добре е бързо да се вземат в ръце, тъй като ще бъдат доста търсени за съвет за решение на комплицирани бизнес проблеми.

Везните ще би трябвало да прекарват повече време в офиса заради спомагателните отговорности, които ще би трябвало да поемат. Заради това ще обръщат по-малко внимание на фамилията си. Добре е да са по-внимателни, когато харчат пари.

През първата половина на деня Скорпионите ще би трябвало да помислят за здравето си. Вечерта могат да прекарат времето си в приятната компания на другари или обичани хора.

Стрелците ще омайват близките с новия си имидж. Той, колкото и да е ненадейно за тях, ще увеличи доверието в тях.

Козирозите – с смешки и положително възприятие за комизъм - ще вършат околните си щастливи. Смехът ще е най-хубавото лекарство за тях и мъдра тактичност за превъзмогване на другите провокации в работата.

Водолеите през днешния ден ще вземат значими решения, с дълготрайно влияние върху живота им. През втората половина на деня може да чакат, че ще имат ексклузивен шанс.

Рибите ще концентрират цялата си сила върху постигането на задачите си. Иронията е, че ще вършат това, с цел да обезпечат по-добър живот на фамилията си, а действително ще прекарват доста време надалеч от него. Все отново, в случай че добре подредят цели се, ще имат време за всичко.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР