Четирима депутати от партия Brexit подават оставка като нейни членове

...
Четирима депутати от партия Brexit подават оставка като нейни членове
Коментари Харесай

Четирима депутати напускат партия Brexit, подкрепят Джонсън на вота

Четирима депутати от партия Brexit подават оставка като нейни членове в поддръжка на консервативния министър председател Борис Джонсън, единствено седмица преди предварителните избори във Англия, оповестява Euronews.
В изказване, оповестено през днешния ден, водачът на партията Найджъл Фарадж изрази разочарованието си и отхвърли претендентите от партия Brexit да оказват помощ на лейбъристите да завоюват.
Рийс-Мог, един от депутатите, напуснали партията, сподели в изказване:
„ Нуждаем се от мощно държавно управление, с цел да доставим Brexit на 17,4 милиона гласуващи. Консерваторите са единственият вид за последователите наBrexit и за демократите. "
Говорителят на партия Brexit осъди оставките, свързвайки ги с персоналните връзки на депутатите с членовете на кабинета.
" Трябва да отбележим, че една от депутатките е сестра на министър в кабинета, различен има сътрудник, който работи в кабинета на същия министър, а различен е персонален другар и на Борис Джонсън и на Майкъл Гоув ", съобщи представителят,
Партия Brexit беше основана при започване на 2019 година от Найджъл Фарадж, чиито години на безмилостна акция против участие в Европейския съюз изиграха съществена роля за провеждането на референдума през 2016 година, на който британците гласоподаваха да изоставен блока. Тя се показа мощно на последните европейски избори, извършени през май, само че внезапно падна в изследванията на публичното мнение, откакто реши да не се състезава за места, заети от консерваторите на премиера Борис Джонсън, с цел да се избегне разделянето на вота " за " Brexit.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР