Четирикратната световна шампионка на 100 метра Шели-Ан Фрейзър-Прайс вярва, че

...
Четирикратната световна шампионка на 100 метра Шели-Ан Фрейзър-Прайс вярва, че
Коментари Харесай

Фрейзър-Прайс уверена, че може да спечели олимпийската титла на 100 м и в Токио

Четирикратната международна шампионка на 100 метра Шели-Ан Фрейзър-Прайс има вяра, че може да победи по-младите си съпернички и да завоюва олимпийското злато в Токио това лято. 33-годишната ямайка стана най-възрастната жена, която е печелила международна или олимпийска купа на 100 метра, откакто предходната година победи на планетарния шампионат в Доха.

Фрейзър-Прайс се завърна на пистата по-рано през предходната година, откакто отсъства две години от спорта, с цел да роди своя наследник Зион.
View this post on Instagram
A post shared by SFP (Mommy Rocket) (@realshellyannfp) on Jan 29, 2020 at 6:51am PST
“Определено считам, че е допустимо. Очаквам с неспокойствие да вземам участие на четвъртите си олимпийски игри”, сподели ямайската спринтьорка.
View this post on Instagram
A post shared by SFP (Mommy Rocket) (@realshellyannfp) on Nov 4, 2019 at 3:47pm PST
Фрейзър-Прайс завоюва олимпийските трофеи на 100 метра в Пекин 2008 и Лондон 2012, а на Игрите в Рио де Жанейро през 2016 година взе бронза. Тогава купата завоюва нейната сънародничка Илейн Томпсън, а среброто остана за американката Тори Боуи.
33-годишната ямайка показа също по този начин, че възнамерява да взе участие и на 200 метра в Токио: “Планът предходната година беше да вземам участие на 100 и 200 метра, само че треньорът ми реши, че не желае да пускам и на двете дисциплини, защото се връщах след дълга отмора. Така че тази година ще опитам 100 и 200 метра.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР