Четиригодишното момиченце полиглот, което може да разговаря на седем езика,

...
Четиригодишното момиченце полиглот, което може да разговаря на седем езика,
Коментари Харесай

Как 4-годишната Бела научи 7 езика

Четиригодишното момиченце полиглот, което може да беседва на седем езика, е новата и най-малката-голяма звезда в интернет, откакто тв каналът „ Русия 1 “ излъчи предаването „ Удивителни хора “.

В него се вижда по какъв начин детето-чудо поддържа решително разговор освен на съветски, само че и на британски, испански, френски, арабски, немски и китайски езици. И с тези си феноменални умения взриви обществените мрежи - за 9 дни - от 16 октомври до през днешния ден видеото е гледано над 2,5 милиона пъти.

Успехът е толкоз грандиозно невероятен, че пред него можем единствено да мълчим и да дадем думата на майката на Бела Девяткина да опише по какъв начин на хлапето го е постигнало.

Още от раждането на Бела тя е говорела на бебенцето на два езика – на съветски и британски, само че по специфична система. Майката е ограничавала строго времевите рамки за всеки от езиците – един ден бил отдаден на съветски, идващия ден – на британски. И когато детето проговорило, този темп е траял, като майката не е разрешавала да се включват и смесват съветски думи в „ британския ден “ и противоположното.

След това, когато Бела почнала да приказва сполучливо и на двата, другари на фамилията посъветвали родителите да прибавят към проучването нови езици и по този начин през днешния ден дребната поддържа връзка свободно на седем, освен това по никакъв начин нелесни езици, каквито са китайският, френският, немският...

Еми Спасова, източник: letidor.ru

..

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР