Четири нови стаи ще бъдат обособени в ученическите общежития към

...
Четири нови стаи ще бъдат обособени в ученическите общежития към
Коментари Харесай

Още 4 стаи в общежитията към Спортния интернат в Благоевград

Четири нови стаи ще бъдат обособени в ученическите общежития към Спортен пансион „ Пирин “ за идната образователна 2019/2020 година. В момента на място се правят строително-монтажни действия. Допълнителните пространства са нужни заради огромния брой искащи да употребяват услугата. През 2018 година по предписание на кмета доктор Атанас Камбитов бяха обособени други 12 стаи.

С всяка година искащите спортисти и възпитаници да бъдат настанени в ЦПЛР – Общинско общежитие се усилва. Общежитията разполагат с непрекъснато видеонаблюдение, трапезария, компютърна зала, помещение за тенис на маса, занималня, в която се приготвят учениците, безграничен достъп до интернет. Стаите имат независима баня и тоалетна, две кревати, бюра и всичко належащо за престоя на учениците. През 2014 година беше осъществен главен ремонт на постройката, с който бяха основани отлични условия за учебно-тренировъчен развой.

Общежитието разполага с климатици на всеки един етаж. През образователната 2019/2020 година  ще бъдат признати 64 спортисти в ученическа възраст.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР