Четири националистически и антиимигрантски партии от различни страни обявиха създаването

...
Четири националистически и антиимигрантски партии от различни страни обявиха създаването
Коментари Харесай

Националистически и антиимагрантски партии се обединиха за евроизборите

Четири националистически и антиимигрантски партии от разнообразни страни оповестиха основаването на ново политическо обединяване за идните евроизбори. Целта е в идващия Европейски парламент да бъде основана нова група, наречена Европейски алианс на народите и нациите. В него в началото ще влизат 10 партии.

С упоритостта да обединят сили, с цел да раздрусат Европейския съюз, представители на " Алтернатива за Германия ", консервативната партия " Финландците " и Датската национална партия се събраха в Милано по покана на Матео Салвини - водач на италианската " Лига ". Той разгласи, че ръководството на обединението на християндемократи и социалисти е довело до беднотия и неустановеност и е време за смяна.
Матео Салвини, вицепример на Италия, водач на крайнодясната партия " Лига ": Работим за нова европейска фантазия. Напоследък за доста жители и доста нации Европейският съюз се трансформира в призрачен сън, не в фантазия. Работим за това да създадем трудовия пазар, фамилията, сигурността, околната среда, и бъдещето на младите централни тематики. Правим го дружно с придвижвания, които са опция на тези, които управляваха Европа през последните десетилетия.Андерс Вистисен, Датска национална партия: От моя позиция най-логичното нещо е изградим най-силната допустима ос на еврокритични национално-консервативни сили в идващия Европейски парламент.
Френският " Национален общ брой " на Марин Льо Пен и австрийската " Партия на свободата " не бяха на днешната конференция в Милано, само че потвърдиха съдействието си с " Лигата ". Целта е новата група в Европарламента да сплоти националистически и антиимигрантски партии вместо те да са разпръснати в разнообразни политически фамилии. Според анализатори обаче към момента разликите сред тях са повече от това, което ги сплотява. Новите политически съдружници възнамеряват дружно да насочат послания към гласоподавателите на 18 април от " Пиаца дел Дуомо " в Милано.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР