Често по време на отслабване хората започват да внимават какво

...
Често по време на отслабване хората започват да внимават какво
Коментари Харесай

Няколко прости напитки, с които ще отслабнете

Често по време на намаляване хората стартират да внимават какво поставят в чинията си. Това, което човек пие, обаче е също толкоз значимо. За елементарни питиета, които ще ви оказват помощ да отслабнете, описа диетологът Триста Бест.

На първо място в листата на експерта е водата. Чаша вода преди закуска ще помогне за пускане на метаболизма. Дехидратацията може да лиши организма от способността да разгражда мазнините, по тази причина си коства да се пият най-малко осем чаши вода дневно. Добавянето на лимон към водата ще ѝ придаде прелестен усет, а също така ще помогне за изхвърлянето на нездравословните субстанции от организма и ще подкрепи окисляването на мазнините с помощта на витамин С. Можете също по този начин да залеете водата с краставици или да добавите кокос, който е естествено богат на електролити.

Като потребен за отслабването тя показва и зеления чай, който започва метаболизма с помощта на високото си наличие на катехини. Естественият антиоксидант контролира инсулиновата сензитивност и е чудесна опция на сладките, калорични енергийни питиета поради наличието на кофеин. Чаят от джинджифил, въпреки това, може да помогне при отичане на корема и инфектиране на стомашно-чревния тракт.

Диетологът прецизира, че ментовият чай също може да помогне при отичане на корема и други чревни разстройства. Списъкът със здравословни чайове включва и билкови чайове като лайка, глухарче и копър.

Бест загатна и протеиновите шейкове, които оказват помощ за построяването на мускулна маса и набирането на нужното количество фибри и естествени хранителни субстанции, от които тялото се нуждае по време на отслабването.

Една нетрадиционна позиция е ябълковият оцет. Въпреки че не е тъкмо напитка, само че здравното съсловие упорства за изгодите от него, тъй като оказва помощ за управление на равнищата на кръвната захар. Ябълковият оцет може да се прибавя към салати или да се пие преди хранене, като се добави една чаена лъжичка към чаша вода, написа Eat This, Not That!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР