През нощта ще бъде предимно ясно. Значителна облачност ще има

...
През нощта ще бъде предимно ясно. Значителна облачност ще има
Коментари Харесай

Слънчево и утре, с превалявания следобед

През нощта ще бъде най-вече ясно. Значителна облачност ще има над северните региони, където на обособени места до среднощ ще превали. Ще духа слаб южен вятър, в Източна България до сдържан от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София към 7°. Утре ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°, в София - към 19°.

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, след обяд с превалявания от дъжд и на обособени места с гръмотевици. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР