Често пишем колко е полезно да споделяте смело с партньора

...
Често пишем колко е полезно да споделяте смело с партньора
Коментари Харесай

10 отговора на въпроса `Скъпа, как да ти доставя удоволствие?`

Често пишем какъв брой е потребно да споделяте самоуверено с колегата си своите стремежи. Но от време на време се случва мъжът самичък да попита по какъв начин искаш той да ти достави наслаждение – а на теб да не ти хрумва нищо уместно тъкмо в този миг. Няма ужасно! Представяме ви няколко възбуждащи похвата, които ще ви харесат. Можете да му ги пошепнете на ушенце или да покажете на колегата си тази публикация и да му кажете кои подточки ви харесват изключително доста.

1. Нека той се концентрира върху гърба ви

Не единствено начело имаме зони, които откликват на милувка! Нека сътрудникът ви застане зад тила ви и стартира да целува тила и врата ви, спускайки се все по-ниско по линията на гръбнака. Впрочем, от това състояние ще му бъде комфортно да гали гърдите ви или други интимни местенца.

2. Опряла тил в стената

Нека той ви притисне към стената и разтвори краката ви с коляно по този начин, че бедрата му да се окажат сред краката ви. Търкането на клитора ви в чатала му ще ви възбуди доста бързо.

3. Приказки за възрастни

Предложете му вместо въведения известно време да не ви допира, а единствено да ви споделя какво счита да прави с вас довечера. С всичките нецензурни детайлности!



4. С преиначаване

Помолете го да притисне палците на двете си ръце от двете страни на входа към влагалището и да гали тези точки с меки кръгови придвижвания, без да прониква вътре. Там в профил се простират същите нервни окончания, които вършат клитора ви сензитивен. Този масаж ще ви загрее отлично – за орален секс, да вземем за пример.

5. Чувствителните сгъвки

Онези места, в които се намират „ пантите “ на тялото, са доста чувствителни. Помолете колегата да ви целува по тези зони – врата, талията, сгъвките на лактите, в профил на бикини-зоната.

6. Той е играчка в ръцете ви

Нека сътрудникът изкара члена си от вас и употребява главичката му, с цел да подтиква вашия клитор. Още по-добре ще е вие да хванете пениса му в ръка и сами да се галите с него по този начин, както на вас ви е прелестно.



7. Масаж за каубойки

Когато сте от горната страна – изключително в случай че сте яхнали мъжа с тил към него – помолете го да помасажира седалището ви. Приятно яздене!

8. За начало - кутрето

Разбира се, мъжът е наясно, че би трябвало да стартира стимулацията на клитора с леки и деликатни придвижвания, че натискът и темпото би трябвало да нарастват последователно. Но дали постоянно съумява да си премери силата? Има една ловкост за това – дано за начало употребява безименния си пръст или даже кутрето. Чак когато усети, че сте се овлажнили и откликвате на придвижванията му, може да включи в процеса междинния пръст и показалеца.

9. Удоволствие на 90 градуса

По време на орален секс предложете на колегата за многообразие да се разположи перпендикулярно на вашето тяло, тъй че придвижванията на езика му да подтикват клитора странично, а не нагоре и надолу. Така ще получите нови чувства, а на мъжа няма да му се умори вратът чак толкоз.

10. Дълбок сондаж

Пригответе си хавлиена забрадка или компактен шал. Когато застанете в „ кучешка “ поза, дано сътрудникът прокара плата под бедрата ви и хване двата му края в ръце. Сега той ще може да ви придърпва при всяко придвижване, давайки ви ново чувство за проникването под несвойствен ъгъл – освен това по-дълбоко от нормално.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР