Често казваме, че любовта е сляпа, но понякога просто ни

...
Често казваме, че любовта е сляпа, но понякога просто ни
Коментари Харесай

Обичам го, ще се омъжа за него, но знам, че ще ми изневери

Често споделяме, че любовта е сляпа, само че от време на време просто ни прави слаби и нерешителни. Защото когато сме влюбени, като че ли целият свят изчезва. И даже да сме запазили действителната си преценка и да знаем, че този човек не е подобаващ за нас и ще ни донесе само страдалчество и неустановеност, ние още веднъж избираме да бъдем с него. А допустимо ли е в миналото това решение да докара до нещо положително и да се окаже, че хората се трансформират? И че мъжете стопират да изневеряват? Нека забележим в идната ни история:

"Сгодена съм за мъжа, в който съм бясно влюбена от две години насам. Връзката ни е сложна, защото се виждаме само през уикендите и живеем в разнообразни градове. Но все пак, аз го обичам и даже дистанцията не ми попречи да бъда с него. Но за жалост аз не съм единствена за него...

Още преди да схвана, че ми изневерява, имах съмнения, че нещо не е наред. През последните месеци не сме спирали да поддържаме връзка, само че някак, постоянно когато бяхме дружно, той изглеждаше по-заинтригуван от телефона си, в сравнение с от мен.

Затова една вечер взех решение да ревизира дали терзанията ми са основателни. И несъмнено, се оказа, че той има спекулация с друга жена, която е омъжена. Оказа се, че се срещат от известно време единствено за секс и даже не употребяват защитни средства, поради което и тя го е заразила с херпес. Не мога да опиша какъв брой засегната и уплашена се почувствах, освен тъй като той не ми е правилен, само че и тъй като излага здравето ми на риск.

 жена, мъж

Направих най-логичното и най-правилното, като просто се разделих с него. Но не открих сили да го препречвам и ние продължихме да си пишем понякога. Просто нямах волята да спра да поддържам връзка с него, тъй като и към момента съм прекомерно влюбена в този човек. Той не спираше да ме търси, да ми написа, да ми се обажда, а един ден пристигна да ме види. Говорихме доста, той се извини хиляди пъти и даде обещание, че в никакъв случай повече няма да ме съобщи по този метод.

През идващите седмици видях по какъв начин този мъж се бори за мен и прави всичко допустимо, с цел да ме завоюва още веднъж. Беше подготвен на безусловно всичко, почувствах се като същинска принцеса. И съумя да ме накара да му простя, тъй като бях изцяло омагьосана от вниманието, с което ме заливаше. Дори ми предложи брак, като ме изненада с необикновен и явно много безценен пръстен. Приех да стана негова брачна половинка, сгодихме се, макар че вътрешно знаех, че не действам вярно... И щях да се убедя в това още в същата вечер, когато се сгодихме.

Реших още веднъж да послушам интуицията си и го изчаках да заспи, с цел да ревизира какво се случва в телефона му. От една страна видях, че той е завършил връзките си с омъжената жена, поради мен, само че от друга забелязах, че е изтеглих две приложения за запознанства, които употребява много интензивно. Включително си е направил и подправен профил в Инстаграм, от който не стопира да си написа с няколко дами.

Видях, че поддържа връзка с най-малко 3 дами всеки ден, на които даже изпраща свои фотоси и пикантни клипчета. Сърцето ми беше разрушено още веднъж от този човек и в действителност не разбирах за какво ми го предизвиква. И още повече не мога да схвана за какво си губи времето и парите, с цел да ми избере и купи годежен пръстен. Защо въобще желае да се оженим, като аз явно не знача нищо за него?

 жена

Знам, че той в никакъв случай няма да се промени...как да приключа с всичко това? ", С.

Съветът на експерт:

Връзките от разстояние постоянно са мъчно начинание, само че би трябвало да знаеш, че нямаш никаква виновност за това, което се е случило. Дори си му дала втори късмет, а той е пропилял и него. Много е допустимо да ти е предложил брак от възприятие за виновност, което още повече демонстрира, че не заслужава любовта ти.

Причината, поради която не можеш да приключиш с него, е в ниската ти самокритика и от неверната ти визия, че той е най-хубавото за теб. Трябва да се освободиш, като сложиш безапелационен завършек на всичко, като просто го блокираш на всички места, с цел да няма никакъв късмет да те открие още веднъж. Не забравяй, че той в никакъв случай няма да се промени.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР