Честито, още веднъж. Пожелавам им наистина да сбъднат обещанията си

...
Честито, още веднъж. Пожелавам им наистина да сбъднат обещанията си
Коментари Харесай

Пред БНТ проф. Анастас Герджиков каза защо според него избирателната активност е ниска

" Честито, още един път. Пожелавам им в действителност да осъществен обещанията си за тези 5 години ". Това съобщи проф. Анастас Герджиков в ефира на Българска национална телевизия минути откакто стана ясно, че губи балотажа на президентските избори.

" Хората са отвратени от политическия живот, по тази причина през последните 30 години спада интензивността. Хората са разочаровани от политиците и от метод, по който вършат акциите ", счита проф. Герджиков.

" Смятах, че ще успеем да убедим хората, че не сме обвързани с никой и нищо ", добави още той.

" Имаше сериозна интервенция на страната в тези избори. От 7 месеца ни ръководят служебни държавни управления, назначени от президента ", съобщи още проф. Герджиков.

Той изясни, че в петък е трябвало да гостува в утринен блок на медия, само че е бил " избутан " от вицепрезидента Илияна Йотова.

" Не беше елементарно да стигнем до хората. Ние не стигаме до хората, единствено в платени излъчвания, които никой не гледа ", добави проф. Герджиков.

" Ние не се залепихме за партия победител, а за партия, която има понижаване на гласовете. Очаквахме всички дясноцентристки партии да ни поддържат, само че това не стана ", изясни проф. Герджиков.

Той изясни, че ще се върне като учител в Софийския университет, а дали ще остане на поста ректор, е въпрос, който ще разиска с сътрудниците си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР