Чешките власти демонстрират неспособността си да проведат обективно разследване на

...
Чешките власти демонстрират неспособността си да проведат обективно разследване на
Коментари Харесай

Захарова: Чешките власти не са в състояние да разследват обективно взривовете във Върбетице

Чешките управляващи показват неспособността си да проведат обективно следствие на детонациите на, като избират да трансферират виновността върху " външния зложелател " в лицето на Русия. Това се споделя в мненията на формалния представител на Руското външно министерство Мария Захарова, публикувани в събота и представени от TACC. 
Дипломатът обърна внимание на материала, оповестен на 14 май в чешкия вестник Mlada Fronta DNES за откритите неналичия на огромен брой оръжия от хранилища във Върбетице незабавно след детонациите през 2014 година „ Този път, съдейки по обявата, Държавният инспекторат на органите за сигурност на Чешката република и Националният център за битка с проведената престъпност, както и обособени следователи, участващи в тази ситуация, отхвърлят коментар. Не единствено не могат да проведат обективно следствие, само че също по този начин sa неспособни да изградят разумна верига от протичащите се на територията на тяхната страна безобразия ", уточни Захарова.
 Захарова: Англия упреква Русия в личните си грехове Захарова: Англия упреква Русия в личните си грехове
Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова цитира Антоний Велики в отговор на изказването на английския външен министър...
„ В цялата тази история е явен единствено един факт - в обстановка на цялостно комплициране в Прага не откриха нищо по-добро от това да се опитат да трансферира цялата виновност за това върху прословутия „ външен зложелател “ в лицето на Русия “, акцентира още Захарова.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР